Survivor Panorama: \"Ξυπνούσα κάθε μέρα και μαύριζαν όλα...\" Ο Κωνσταντίνος Βασάλος σοκάρει περιγράφοντας τις λιποθυμίες και τις δύσκολες στιγμές του στο παιχνίδι (Βίντεο)

Survivor Panorama: \
Από την αρχή στο παιχνίδι επιβίωσης είχαν προκύψει αρκετές λιποθυμίες για τον συγκεκριμένο παίκτη που έδειξαν οι κάμερες.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρέθηκε στο πλατό του Survivor Panorama και για πρώτη φορά αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που περνούσε στο παιχνίδι, στις λιποθυμίες αλλά και στην πείνα που βίωνε καθημερινά. διαβάστε παρακάτω...

"Είμαι πολύ της διατροφής, και το μόνο που φοβόμουν στο Survivor ήταν η πείνα. Και αυτό ήταν το μόνο που με δυσκόλεψε όντως. Έχω υποτασικές τάσεις και υπογλυκαιμία έτσι κι αλλιώς. Την πρώτη εβδομάδα είχε αποθέματα και ήμουν οκ, από εκεί και πέρα όμως κάθε πρωί σηκωνόμουν και μαύριζαν όλα. Καθόμουν στην καλύβα και προσπαθούσα να συνέλθω, και δύο φορές λιποθύμησα, μαύρισαν όλα. Τη μία φορά είχα και σπασμούς, και την άλλη έπεσα δίπλα σε ένα κούτσουρο και παραλίγο να σπάσω το κεφάλι μου. Δεν σκέφτηκα ποτέ να αποχωρήσω, αλλά φοβόμουν μη με ψηφίσουν οι συμπαίκτες μου για αποχώρηση. Φοβόμουν μη φύγω την πρώτη εβδομάδα, αλλά αν έμενα δύο μήνες ήμουν ικανοποιημένος."



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Survivor Panorama: Αδιανόητο! Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ξεφτιλίζει και τις δυο «συντρόφους» που υποστήριζαν ότι είναι μαζί του! (Βίντεο)

Survivor Panorama: Η αποκάλυψη του Βασάλου που μας ξάφνιασε: «Στην αρχή του παιχνιδιού δεν ήμουν τόσο ανοιχτός γιατί…» (Βίντεο)

Survivor Panorama: Το «χούφτωμα» της Ελεονώρας Μελέτη στον Βασάλο on air και ο λόγος που δεν βρέθηκε στον ημιτελικό η παρουσιάστρια! (Βίντεο)