Survivor Πανόραμα: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μοιράζεται τα πρώτα του συναισθήματα μετά την νίκη: \"Δεν μπορώ να πιστέψω ότι...\" (Βίντεο)

Survivor Πανόραμα: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μοιράζεται τα πρώτα του συναισθήματα μετά την νίκη: \

Το ριάλιτι φαινόμενο έφτασε στο τέλος του για φέτος! Το Survivor έριξε χθες αυλαία στο Άλσος Βεΐκου, όπου νικητής ανακηρύχθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος!


Το Survivor Πανόραμα όμως συνεχίζει να μονοπωλεί τα απογεύματα των τηλεθεατών τόσο με τις αποκαλύψεις του όσο και με τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης που βρίσκονται καθημερινά στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη!

Κάθε φορά στην εκπομπή της εμφανίζονται παίκτες που έχουν συμμετάσχει στο παιχνίδι και έχουν αποχωρήσει ή διάσημοι που ασχολούνται και τους αρέσει το Survivor…Διαβάστε παρακάτω...

Σήμερα το απόγευμα λοιπόν η παρουσιάστρια, αφού μας έβγαλε την ψυχή, ανακοίνωσε πως κοντά της βρίσκεται ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο νικητής του φετινού Survivor!

Η Ελεονώρα με του που έκανε την εισαγωγή, ρώτησε αμέσως τον Σκιαθίτη αν έχει αντιληφθεί αυτό που συμβαίνει και πως είναι οι πρώτες του ώρες εκτός ριάλιτι!

Εκείνος αμέσως της απάντησε: "Νιώθω ήρεμος. Είναι ανάμεικτο το συναίσθημα, δεν είναι ένα. Αλλά νιώθω ήρεμος, γιατί είδα την οικογένειά μου. Δεν έχω κοιμηθεί, και κάποιοι έπρεπε να πετάξουν, τρέχουν οι δουλειές στο νησί. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν είμαι στη Σκιάθο Ιούλιο μήνα. Πρέπει να κοιμηθώ, δεν κοιμόμουν ποτέ νορμάλ, αλλά τις τελευταίες 5-6 μέρες, έχω κοιμηθεί 15 ώρες! Δεν μπορούσα να φάω, σήμερα το πρωί έφαγα, ηρέμησα.

Είχα ένα πολύ ευχάριστο οπτικό πλάνο ανοίγοντας τα μάτια μου, βλέποντας την κούπα, και συνειδητοποίησα ότι ήταν αλήθεια, δεν ήξερα ότι υπάρχει κούπα, είναι το πιο ωραίο ενθύμιο, είναι μια ηθική ικανοποίηση. Η αγάπη του κόσμου είναι το πιο σημαντικό. Πήρα μια γεύση χτες του τι γίνεται, δεν έχω ανοίξει το κινητό, το έβαλα απλά να φορτίσει και κατέβαιναν φωτογραφίες και τα λοιπά. Έχω ιδέα από αυτά που έχω ακούσει πάνω κάτω, επικοινώνησα με συγγενείς στη Σκιάθο", δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος! Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Με χρησιμοποίησε για να κερδίσει ψήφους από την Κύπρο!» Η Μarierose ξεσκίζει τον Κωνσταντίνο Βασάλο! Η οργή της on camera! (Βίντεο)

Η πρώτη ανάρτηση του Κωνσταντίνου Βασάλου λίγο μετά τον τελικό του Survivor! Οι φωτογραφίες που προκάλεσαν πανικό…

Έκπληξη! Σε ποιον θα δώσει την πρώτη του συνέντευξη ο Γιώργος Αγγελόπουλος;