Survivor Panorama: Δεν φαντάζεστε τι δώρο πήγε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην Ελεονώρα Μελέτη! Ξετρελάθηκε η παρουσιάστρια... (Βίντεο)

Survivor Panorama: Δεν φαντάζεστε τι δώρο πήγε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην Ελεονώρα Μελέτη! Ξετρελάθηκε η παρουσιάστρια... (Βίντεο)
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μετά την μεγάλη του νίκη στο Survivor βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Survivor Panorama!

Ο Ντάνος πέρα από τις ικανότητες του στα αγωνίσματα, έγινε γνωστός και από τις...μαγειρικές του ικανότητες! Ποιος μπορεί να ξεχάσει τα "ντανοπιτάκια" που έγιναν ανάρπαστα τόσο στον Άγιο Δομίνικο, όσο και στην Ελλάδα, αφού τα πουλούσε ο θείος του στον φούντο που διατηρεί στην Σκιάθο. Διαβάστε παρακάτω...

Ο νικητής του Survivor μόλις μπήκε λοιπόν στο πλατό της Ελεονώρας δεν μπόρεσε να πάει με άδεια χέρια... "Να σε διακόψω λίγο", είπε στην παρουσιάστρια και συνέχισε..."Σου έφερα ντανοπιτάκια! Είναι από τον φούρνο μας..Θα με μαλώσει και η μάνα μου και ο αδερφός μου αν δεν στα δώσω γιατί τα έφεραν από την Σκιάθο!". Η Ελεονώρα τα δέχθηκε με πολύ χαρά και τα δοκίμασε αφού είχε περιέργεια να μάθει πως έιναι... Η ίδια είπε ότι είναι πεντανόστιμα! Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Με χρησιμοποίησε για να κερδίσει ψήφους από την Κύπρο!» Η Μarierose ξεσκίζει τον Κωνσταντίνο Βασάλο! Η οργή της on camera! (Βίντεο)

Η πρώτη ανάρτηση του Κωνσταντίνου Βασάλου λίγο μετά τον τελικό του Survivor! Οι φωτογραφίες που προκάλεσαν πανικό…

Έκπληξη! Σε ποιον θα δώσει την πρώτη του συνέντευξη ο Γιώργος Αγγελόπουλος;