Survivor Πανόραμα: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος διαψεύδει όλα αυτά που ακούστηκαν για την προσωπική του ζωή! (Βίντεο)

Survivor Πανόραμα: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος διαψεύδει όλα αυτά που ακούστηκαν για την προσωπική του ζωή! (Βίντεο)

Μπορεί το Survivor να έριξε αυλαία χθες, το Survivor Πανόραμα όμως συνεχίζει να μονοπωλεί τα απογεύματα των τηλεθεατών τόσο με τις αποκαλύψεις του όσο και με τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης που βρίσκονται καθημερινά στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη!


Σήμερα λοιπόν στην εκπομπή βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Αγγελόπουλος, όχι ένας απλός παίκτης αλλά ο μεγάλος νικητής του παιχνιδιού, για να δώσει τις δικές του απαντήσεις!

Η Ελεονώρα Μελέτη, "τρελή" φαν του Ντάνου, προς το τέλος της συζήτησής τους, θέλησε να αφήσει για λίγο τις ερωτήσεις που αφορούσαν το ριάλιτι επιβίωσης και πέρασε σε πιο προσωπικά του θέματα! Διαβάστε παρακάτω...

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος λοιπόν ξεκίνησε να μιλά για την προσωπική του ζωή του και συγκεκριμένα είπε: "Είμαι 1,84 και είμαι ελεύθερος! Με την τελευταία μου σχέση, που είμασταν 2 χρόνια μαζί, σκεφτόμουν ότι μπορεί να οδηγηθεί σε κάτι πιο σοβαρό, αλλά πολύ κοντά στον γάμο δεν έχω φτάσει όπως έχει ακουστεί! Αυτή η σχέση έχει τερματιστεί όμως εδώ και ενάμιση χρόνο! Ο λόγος που είμαι τόσο καιρό μόνος μου είναι ότι μετά από αυτή την σχέση ήθελα κι εγώ τον χρόνο μου γενικά και μετά ήρθαν κάποια άλλα περιστατικά και γι' αυτό! Κάποια στιγμή θέλω να κάνω και οικογένεια και παιδιά, είναι μέσα στα πράγματα που έχω στο μυαλό μου! Η ιδανική γυναίκα για μένα πρέπει να είναι πάνω από όλα άνθρωπος, να έχει αξίες, να είναι όμορφη, γιατί κι αυτό έχει σημασία και να έχει ωραία δάχτυλα στα πόδια, γιατί αυτό δείχνει ότι προσέχει την λεπτομέρεια! Στη ζωή μου έχω κάνει 3 σχέσεις και μπορώ να πω είμαι πολύ πιστός" δήλωσε χαρακτηριστικά! Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Με χρησιμοποίησε για να κερδίσει ψήφους από την Κύπρο!» Η Μarierose ξεσκίζει τον Κωνσταντίνο Βασάλο! Η οργή της on camera! (Βίντεο)

Η πρώτη ανάρτηση του Κωνσταντίνου Βασάλου λίγο μετά τον τελικό του Survivor! Οι φωτογραφίες που προκάλεσαν πανικό…

Έκπληξη! Σε ποιον θα δώσει την πρώτη του συνέντευξη ο Γιώργος Αγγελόπουλος;