Survivor Πανόραμα: \"Είχα φρικτούς πόνους, έπρεπε να κάνω χειρουργείο...\" Η σοκαριστική αποκάλυψη του Μάριου Πρίαμου για τον τραυματισμό του μετά το τροχαίο! (Βίντεο)

Survivor Πανόραμα: \

Το ριάλιτι φαινόμενο έφτασε στο τέλος του για φέτος! Το Survivor έριξε αυλαία την Τετάρτη στο Άλσος Βεΐκου, όπου νικητής ανακηρύχθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος!


Το Survivor Πανόραμα όμως συνεχίζει να μονοπωλεί τα απογεύματα των τηλεθεατών τόσο με τις αποκαλύψεις του όσο και με τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης που βρίσκονται καθημερινά στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη!

Σήμερα λοιπόν στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε καλεσμένος ο Μάριος Πρίαμος, ο παίκτης που διεκδίκησε μαζί με τον Ντάνο το έπαθλο των 100.000€, για να δώσει τις δικές του απαντήσεις! Εμφανίστηκε με φωνή που με δυσκολία έβγαινε και με το έπαθλο του survivor ανά χείρας! Διαβάστε παρακάτω…

Ο ίδιος μίλησε για την εμπειρία του στο παιχνίδι αλλά και για το τροχαίο που υπέστη! Συγκεκριμένα είπε: "Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για την αγάπη του, είναι κλειστή η φωνή μου, γιατί χτες το βράδυ ξενυχτήσαμε στο πάρτι του Survivor, εγώ είμαι 4-5 μέρες άυπνος. Πήγαμε και στην Κούβα, αξίζει σαν ταξίδι, αν και είναι πολύ φτωχή χώρα. Περάσαμε πολύ δύσκολα. Βαθιά μέσα μου πίστευα ότι θα γυρίσω στο παιχνίδι, αν και είχα άδεια από γιατρούς να μείνω εκτός ένα μήνα και, χωρίς να ψηφιστώ, στις 13 μέρες επέστρεψα στο νησί.

Είχα κάταγμα στην κλείδα και στα πλευρά, δεν ήταν σπάσιμο. Στην πορεία βγήκαν κι άλλα, και έπρεπε να κάνω κι ένα χειρουργείο, που αποφάσισα να μην κάνω, γιατί θα με έθετε εκτός παιχνιδιού. Πήρα μια τεράστια δόση φαρμάκων, για αυτό και έγινα σαν φούσκα, απέφυγα το χειρουργείο και μπήκα στο παιχνίδι. Δεν ξέρω αν θα το κάνω τώρα. Τον πρώτο μήνα επιστρέφοντας είχα φρικτούς πόνους όταν κοιμόμουνα, ξυπνούσα ανά 10-15 λεπτά, κι όμως το πάλευα. Την ώρα που έτρεχα, δεν πονούσα, έσβηνα τον πόνο από το μυαλό", δήλωσε χαρακτηριστικά! Δείτε όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Από κλαμπ στα… μπουζούκια! Τα «έσπασαν» στον Χολίδη μέχρι πρωίας οι παίκτες του Survivor! Πλούσιο φωτορεπορτάζ…

Γιώργος Γεωργίου: Όλες οι λεπτομέρειες και τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του! (Βίντεο)

«Δεν είμαστε φιλαράκια με την Ελένη…» Συνεργάτης της Μενεγάκη ξεκαθαρίζει την σχέση του με την παρουσιάστρια!