Κορίτσια μαζευτείτε! Ο Μάριος Πρίαμος μιλά ανοιχτά για την προσωπική του ζωή! Αυτή είναι η ιδανική γυναίκα για εκείνον...(Βίντεο)

Κορίτσια μαζευτείτε! Ο Μάριος Πρίαμος μιλά ανοιχτά για την προσωπική του ζωή! Αυτή είναι η ιδανική γυναίκα για εκείνον...(Βίντεο)

Το ριάλιτι φαινόμενο έφτασε στο τέλος του για φέτος! Το Survivor έριξε αυλαία την Τετάρτη στο Άλσος Βεΐκου, όπου νικητής ανακηρύχθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος!


Το Survivor Πανόραμα όμως συνεχίζει να μονοπωλεί τα απογεύματα των τηλεθεατών τόσο με τις αποκαλύψεις του όσο και με τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης που βρίσκονται καθημερινά στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη!

Σήμερα λοιπόν στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε καλεσμένος ο Μάριος Πρίαμος, ο παίκτης που διεκδίκησε μαζί με τον Ντάνο το έπαθλο των 100.000€, για να δώσει τις δικές του απαντήσεις! Εμφανίστηκε με φωνή που με δυσκολία έβγαινε και με το έπαθλο του survivor ανά χείρας! Διαβάστε παρακάτω…

Εκτός βέβαια από τα θέματα περί Survivor, ο Μάριος μίλησε και για την προσωπική του ζωή!

Συγκεκριμένα είπε: "Είμαι 1,82, είμαι ελεύθερος, δεν έχω θέμα να μιλάω για τα προσωπικά μου. Η τελευταία μου σχέση ήταν πριν από ενάμιση χρόνο. Μπορεί και να το συζητήσαμε με τον Ντάνο, αλλά έχουμε πολλά κοινά. Πριν το παιχνίδι ήμουν μελισσούλα! Δεν έχω σχέση, αλλά στο παιχνίδι είδα πράγματα που έκανα και ήταν λάθος, όπως το να πληγώνεις ανθρώπους. Το μούσι θα το περιποιηθώ, και θα κόψω λίγο και το μαλλί.

Το πρώτο που βλέπω σε μια γυναίκα είναι η εμφάνιση. Οι σχέσεις μου ήταν πιο μοντελοκατάσταση, αλλά και τα γυμνασμένα σώματα σίγουρα μου αρέσουν πάρα πολύ. Θέλω να μην είναι πιεστική, έχω θέμα με την πίεση, έχουμε γίνει μπίλιες σίγουρα. Είμαι Τοξότης, 22 Νοεμβρίου. Θέλω να είναι έξυπνη, με χιούμορ. Η μεγαλύτερη σχέση μου είναι γύρω στα δύο χρόνια. Σίγουρα θέλω να κάνω οικογένεια, και παιδί", δήλωσε χαρακτηριστικά! Δείτε όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Από κλαμπ στα… μπουζούκια! Τα «έσπασαν» στον Χολίδη μέχρι πρωίας οι παίκτες του Survivor! Πλούσιο φωτορεπορτάζ…

Γιώργος Γεωργίου: Όλες οι λεπτομέρειες και τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του! (Βίντεο)

«Δεν είμαστε φιλαράκια με την Ελένη…» Συνεργάτης της Μενεγάκη ξεκαθαρίζει την σχέση του με την παρουσιάστρια!