\"Θέλω να βγω αλλά δεν με αφήνουν...\" Σοκαρισμένος ο Γιώργος Αγγελόπουλος από τις αντιδράσεις του κόσμου! (Βίντεο)

\

Μπορεί το Survivor να έριξε αυλαία για φέτος, το Πανόραμα όμως συνεχίζει να φιλοξενεί τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης και να κάνουν τις αποκαλύψεις τους!


Καλεσμένοι σήμερα στην εκπομπή βρέθηκαν ο Γιώργος Χρανιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος αποκάλυψε πως είναι η ζωή του έξω από το ριάλιτι!

Συγκεκριμένα είπε: "Είμαι 3-4 μέρες έξω, αλλά δεν έχω βγει πολύ έξω. Τις έχω περάσει μέσα. Προσπαθώ να ξεκουραστώ, τώρα μου βγαίνει η κούραση, κάνουμε και κάποιες ιατρικές εξετάσεις προληπτικά, όλα καλά, όσο θα κοιμάμαι, θα είναι και καλύτερα. Διαβάστε παρακάτω...

Δεν είναι εύκολο όλο αυτό, η αγάπη του κόσμου είναι μεγάλη, και πρέπει να το διαχειριστούμε. Θέλω να βγω, αλλά δεν με αφήνουν, γιατί πρέπει να μπουν κάποια πράγματα σε σειρά.

Δεν ήταν να κάνω αυτό το live στο Instagram, και το ποστάρισμα, αλλά αφενός ήθελα να το δείξω στον κόσμο, γιατί του ανήκει το κύπελλο, και ήθελα να εξηγήσω στον κόσμο ορισμένα πράγματα. Είναι η πέμπτη μέρα που κολλάει, προσπαθούμε να μη χαλάσει η συσκευή και χάσουμε τα δεδομένα, για να απαντήσουμε σε όλους! Ποιος να το περίμενε όλο αυτό, ανοίγοντας μια καρύδα, χαίρομαι όμως που ο κόσμος έβλεπε τα πάντα και με έκανε να ηρεμήσω", δήλωσε χαρακτηριστικά! Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Έχω πέσει θύμα ηλεκτρονικού bullying!» Απίστευτη καταγγελία του μετεωρολόγου Θοδωρή Κολυδά! Οι αναρτήσεις που τον εξόργισαν! (βίντεο)

Η Δούκισσα Νομικού απολαμβάνει τις βουτιές της στην Μύκονο. Ποζάρει με μαγιό και αναστατώνει!

«Σε αυτούς που λένε λόγια, απαντάμε με πράξεις!» Η απάντηση του Αντώνη Ρέμου στην Ελένη Βιτάλη! (βίντεο