\"Ο Ντάνος δεν ήταν ευπρόσδεκτος στους Διάσημους...\" Η αποκάλυψη του Γιώργου Χρανιώτη για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και το γεγονός που δυνάμωσε την φιλία τους! (Βίντεο)

\

Όπως κάθε απόγευμα έτσι και σήμερα η Ελεονώρα Μελέτη συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και φανατικών του Survivor!


Σήμερα λοιπόν καλεσμένοι στην εκπομπή της βρέθηκαν δύο παίκτες που ήρθαν πολύ κοντά στο παιχνίδι και έγιναν πολύ καλοί φίλοι, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Γιώργος Χρανιώτης!

Οι δυο τους αφού βρέθηκαν στο πλατό μίλησαν για την μεταξύ τους φιλία που εξελίχθηκε μέσα στο παιχνίδι και πέταξαν τα καρφιά τους για τους συμπαίκτες τους! Διαβάστε παρακάτω...

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος συγκεκριμένα ανέφερε: "Είχα βγάλει μια νευρικότητα, η πίεση ήταν πάρα πολύ μεγάλη, είχαμε χάσει όλοι τα περισσότερα κιλά, και είχε γίνει εμφανής η κακή σχέση που είχα με τους υπολοίπους. Ο Γιώργος εξαιρείται, και ευτυχώς που ήταν εκεί, γιατί η κουβέντα που έκανα μαζί του το βράδυ βοηθούσε, βρήκαμε ένα σημείο επαφής τέτοιο, που αξίζει να τον έχεις και σαν παρέα. Είναι πολύ ντόμπρος και αυθόρμητος, και ο αυθορμητισμός συνοδευόταν με πολύ ωραίες κινήσεις του, και άρχιζα να τον ξεχωρίζω, επειδή μου έδωσε χώρο να έρθω κοντά του, και το είχα ανάγκη. Είμασταν αναγκασμένοι να κάνουμε παρέα, και ο Γιώργος κρίθηκε για αυτό πολλές φορές, το ότι περνάει χρόνο μαζί μου", δήλωσε χαρακτηριστικά κι ο Χρανιώτης συνέχισε μιλώντας για την φιλιά τους μέσα από τα δικά του μάτια:

"Θα αναφέρω ενδεικτικά δύο στοιχεία γιατί δεθήκαμε. Το πρώτο είναι ότι με τους Διάσημους έχω ένα θέμα, ότι εμείς έχουμε μια εικόνα του εαυτού μας και ασυνείδητα προσπαθούμε να την προστατεύσουμε ή συντηρήσουμε, αυτός δεν έχει καμία εικόνα του εαυτού του. Αισθάνθηκα μια ευθύνη να του δώσω να καταλάβει την εικόνα που φτιάχνει. Το άλλο είναι ένα στοιχείο που έκλεψα από τον Ντάνο, και είναι η πίστη του. Όχι η θρησκευτική, η αγωνιστική του, οπότε ήθελα να ανταποδώσω. Όταν έτρωγε τις φρίκες του, του επεσήμανα ότι αυτή τη στιγμή εργάζεσαι, και κατά δεύτερον, μια φορά ζεις το Survivor, οπότε δεν πρέπει να το χάσεις. Αισθανόμουν ότι με τον Ντάνο μαζί, δεν ήμασταν ευπρόσδεκτοι, ήμουν μόνος μου. Δεν μπορούσα να το δεχτώ ούτε να το καταλάβω αυτό", δήλωσε χαρακτηριστικά! Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Έχω πέσει θύμα ηλεκτρονικού bullying!» Απίστευτη καταγγελία του μετεωρολόγου Θοδωρή Κολυδά! Οι αναρτήσεις που τον εξόργισαν! (βίντεο)

Η Δούκισσα Νομικού απολαμβάνει τις βουτιές της στην Μύκονο. Ποζάρει με μαγιό και αναστατώνει!

«Σε αυτούς που λένε λόγια, απαντάμε με πράξεις!» Η απάντηση του Αντώνη Ρέμου στην Ελένη Βιτάλη! (βίντεο)