Πανόραμα: Ο Γιάννης Σπαλιάρας μιλά ανοιχτά για τον καυγά με τον Κώστα Κοκκινάκη: \"Εγώ δεν ήθελα να ξεκατινιαστώ μπροστά στις κάμερες!\" (Βίντεο)

Πανόραμα: Ο Γιάννης Σπαλιάρας μιλά ανοιχτά για τον καυγά με τον Κώστα Κοκκινάκη: \
Της αποκαλύψεως στο πλατό του Πανόραμα!

Ο Γιάννης Σπαλιάρας μεταξύ άλλων αναφέρθηκε φυσικά και στον άγριο καυγά που είχε με τον Κώστα Κοκκινάκη και στο τι πραγματικά συνέβη αλλά και στις προστριβές του με τον μισθοφόρο. διαβάστε παρακάτω...

"Ο μισθοφόρος είναι ένα παιδί με πολύ έντονη προσωπικότητα, και αρκετά νευρικός, όπως κι εγώ, πολλές φορές το παρακάνει. Τις περισσότερες φορές, μου ζήταγε μετά από δυο λεπτά συγγνώμη. Δεν είχαμε καυγάδες που είχαν διάρκεια, απλά είχαμε και οι δυο ανάγκη από εκτόνωση.

Με τον Κοκκινάκη πιθανόν να είχαμε πιαστεί και στα χέρια. Μου έκανε πολύ εντύπωση αυτή η αντίδραση του Κοκκινάκη, επειδή ήταν ο πιο ήρεμος από όλους, και ήταν ένα σοκ για όλους μας, μας ξάφνιασε πάρα πολύ, δεν το περίμενα με τίποτα κάτι τέτοιο από τον Κοκκινάκη. Ξαφνιάστηκα με την επίθεση, δεν είμαι άγιος, νομίζω ότι έκανα πάρα πολύ υπομονή. Είχα συναίσθηση όταν γίνεται κάτι μπροστά στις κάμερες, πώς φαίνεται στον κόσμο, δεν ήθελα να ξεκατινιατσώ μπροστά στις κάμερες, όσο μπορούσα απέφευγα τους τσακωμούς. Όλα αυτά αν γινόταν έξω, πιθανόν να μην είχα αντιδράσει έτσι!

Μιλήσαμε μετά από κάποιες μέρες, αλλά γενικά δεν υπήρχαν πολλοί τρόποι να εκτονωθείς. Όταν με είπαν ανήθικο, πήγαμε σε μία καταπληκτική βίλα για φαγητό και δεν μπορούσα να ευχαριστηθώ το έπαθλο! Δεν ήξερα ότι είχε ορκιστεί στο παιδί του, ο Χρανιώτης πιστεύει ότι μου το μετέφερε, αλλά γενικά έχω καλύτερη μνήμη από το Γιώργο, και δεν το έκανε. Είχαμε την εικόνα ότι μεταξύ Λάουρας και Κοκκινάκη, μπορεί να είχαν μιλήσει για την ψηφοφορία, εύλογα βγάζεις το συμπέρασμα ότι κάτι τρέχει, δεν είχαμε δει δυο φίλους να καταψηφίζονται μεταξύ τους!"



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Πανόραμα: Ο Γιάννης Σπαλιάρας ξεσκεπάζει δημοσίως την κλίκα των Διάσημων: «Μπορείς να στήσεις μέχρι και ψηφοφορίες» (Βίντεο)

Ο Γιώργος Λιανός αποκαλύπτει τι συμβαίνει με την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη! Οι συζητήσεις και τα μελλοντικά του σχέδια! (Βίντεο)

Πανόραμα: «Δεν θα ξανά πήγαινα στο Survivor!» Σοκάρει ο Γιάννης Σπαλιάρας μιλώντας για τις άθλιες συνθήκες στο παιχνίδι! «Δεν άκουγα και δεν έβλεπα από την πείνα» (Βίντεο)