Πανόραμα: \"Ένας κύριος 62 ετών χτες ήρθε και...\" Η εξομολόγηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου για τις εκδηλώσεις θαυμασμού και την ζωή έξω από το παιχνίδι! (Βίντεο)

Πανόραμα: \

Μπορεί το ριάλιτι φαινόμενο, Survivor, να έριξε αυλαία για την φετινή σεζόν, όμως το «Πανόραμα» συνεχίζει να μονοπωλεί τα απογεύματα των Ελλήνων τηλεθεατών!


Σήμερα λοιπόν η παρουσιάστρια υποδέχτηκε στο πλατό τον Κώστα Αναγνωστόπουλο και αναμένεται να γίνουν πολλές αποκαλύψεις!

Ο μισθοφόρος μεταξύ άλλων μίλησε για την ζωή του έξω από το παιχνίδι καθώς και για την ακραία εκδήλωση θαυμασμού που δέχτηκε! Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα είπε: "Είμαι πάρα πολύ καλά, είναι πολύ ωραία η ενέργεια που παίρνω από τον κόσμο. Είναι πολύ ωραίο όλο αυτό που παίρνω! Είναι ακραίο όλο αυτό, πολύ πρωτόγνωρο, παράξενο. Μου έχει λείψει να μπαίνω στο μαγαζί και να μην έρχονται όλοι πάνω μου, να βλέπω τα βλέμματα και να λένε "ο μισθοφόρος".

Δεν έχω αντιμετωπίσει καμία αρνητική συμπεριφορά, ίσα ίσα όλοι μου λένε μπράβο, είσαι πολύ αυθεντικός, κυρίως άντρες και μεγάλοι σε ηλικία. Ένας κύριος χτες ήρθε με τα 2 του παιδιά, μου έδειξε το κινητό του, και μου έδειξε ότι έστειλε πάνω από 20 μηνύματα, 62 ετών άνθρωπος! Αυτό που άρεσε στον κόσμο είναι ότι είμαι αληθινός και πολύ δίκαιος, και χωρίς στρατηγική", δήλωσε χαρακτηριστικά. Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Βόμβα! Στον Ant1 η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά την αποχώρηση από τον Alpha! Δεν φαντάζεστε σε ποια εκπομπή θα την δείτε…(βίντεο)

Για πρώτη φορά! Ο Μάριος Πρίαμος μιλά ανοιχτά για την κοροϊδία του με τον σταυρό στον Γιώργο Αγγελόπουλο! Τι ανέφερε για το περιστατικό; (Βίντεο)

Τηλεοπτική συνεργασία-φωτιά! Λιάγκας-Μπογδάνος μαζί σε εκπομπή την ερχόμενη σεζόν! Θα γίνει του…κατακραξίματος! (βίντεο)