Πανόραμα: Δεν φαντάζεστε τι δώρο πήγε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος στην Ελεονώρα Μελέτη! Ξετρελάθηκε η παρουσιάστρια… (Βίντεο)

Πανόραμα: Δεν φαντάζεστε τι δώρο πήγε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος στην Ελεονώρα Μελέτη! Ξετρελάθηκε η παρουσιάστρια… (Βίντεο)

Μπορεί το ριάλιτι φαινόμενο, Survivor, να έριξε αυλαία για την φετινή σεζόν, όμως το «Πανόραμα» συνεχίζει να μονοπωλεί τα απογεύματα των Ελλήνων τηλεθεατών!


Σήμερα λοιπόν η παρουσιάστρια υποδέχτηκε στο πλατό τον Κώστα Αναγνωστόπουλο και αναμένεται να γίνουν πολλές αποκαλύψεις!

Ο μισθοφόρος μόλις αντίκρισε την Ελεονώρα της έδωσε ένα δώρο που της είχε πάρει από τον Άγιο Δομίνικο και της είπε: Διαβάστε παρακάτω...

"Σου έχω υποσχεθεί ότι σου έχω φέρει δώρο, και στο έφερα. Είναι δυο μαγνητάκια, και ένα σερφάκι! Είχα χάσει τη βαλίτσα, και τη βρήκα", δήλωσε χαρακτηριστικά!

Η Ελεονώρα ενθουσιάστηκε και τον φίλησε λέγοντάς του: "Εγώ πάντα όταν παίρνω δώρο, δίνω φιλάκι!" Δείτε όσα συνέβησαν στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Βόμβα! Στον Ant1 η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά την αποχώρηση από τον Alpha! Δεν φαντάζεστε σε ποια εκπομπή θα την δείτε…(βίντεο)

Για πρώτη φορά! Ο Μάριος Πρίαμος μιλά ανοιχτά για την κοροϊδία του με τον σταυρό στον Γιώργο Αγγελόπουλο! Τι ανέφερε για το περιστατικό; (Βίντεο)

Τηλεοπτική συνεργασία-φωτιά! Λιάγκας-Μπογδάνος μαζί σε εκπομπή την ερχόμενη σεζόν! Θα γίνει του…κατακραξίματος! (βίντεο)