Πανόραμα: Η συγκίνηση της Σάρας Εσκενάζυ on camera και η αποκάλυψη για την σχέση της με τον μισθοφόρο! (Βίντεο)

Πανόραμα: Η συγκίνηση της Σάρας Εσκενάζυ on camera και η αποκάλυψη για την σχέση της με τον μισθοφόρο! (Βίντεο)

Μπορεί το ριάλιτι φαινόμενο, Survivor, να έριξε αυλαία για την φετινή σεζόν, όμως το «Πανόραμα» συνεχίζει να μονοπωλεί τα απογεύματα των Ελλήνων τηλεθεατών!


Σήμερα λοιπόν η παρουσιάστρια υποδέχτηκε στο πλατό τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, στην συνέχεια εμφανίστηκε η αδερφή του και μετά από λίγο εισέβαλε στο πλατό και η Σάρα Εσκενάζυ και αποκάλυψαν αρκετά πράγματα!

Η πρώην συμπαίκτρια του μισθοφόρου αποκάλυψε για πρώτη φορά τον λόγο που τον αποκαλούσαν "μπαμπά" τα κορίτσια από την ομάδα των "Μαχητών"! Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα είπε:"Ο Κώστας ήταν κοντά στα κορίτσια, κάναμε παρέα, του λέγαμε όλα τα παράπονά μας. Έχει μεγαλώσει με γυναίκες, και για αυτό πηγαίναμε σε αυτόν! Συζητάγαμε διάφορα. Η ομάδα μας ήταν πολύ καλή, όλα τα παιδιά ήταν πάρα πολύ καλά. Είναι σαν να είμαστε πίσω στο νησί", ανέφερε η ίδια και ο Κώστας αμέσως συμπλήρωσε:

"Προσπαθούσα να συμβουλεύσω τα κορίτσια όσο πιο καλά μπορώ, και να νιώθουν μια υποστήριξη από το άλλο φύλο, γιατί ένιωθαν πιο αδύναμες", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αμέσως μετά προβλήθηκε βίντεο με τις στιγμές των κοριτσιών και του Κώστα, το οποίο συγκίνησε την Σάρα, η οποία δεν δίστασε να το δείξει μπροστά στις κάμερες! Δείτε όσα συνέβησαν στο βίντεο που ακολουθεί:


Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

Ποιος Έλληνας ηθοποιός βρέθηκε στον τάφο του Αγίου Παΐσιου ανήμερα της κοιμήσεως του- Δείτε την φωτογραφία που αποκαλύπτει

Έκτακτο! Ποινή φυλάκισης 4 ετών στο ζεύγος Παπαντωνίου!

Άλλη μια δημόσια εμφάνιση για την Ελεονώρα Μελέτη και τον Θοδωρή Μαροσούλη! Τα τρυφερά αγγίγματα μπροστά στον φακό!