Πανόραμα: Το \"φλερτ\" του Κωνσταντίνου Βασάλου στην Ελεονώρα Μελέτη on air! Η αποκάλυψη για το ταξίδι των Survivors και η πρόσκληση στην παρουσιάστρια...(Βίντεο)

Πανόραμα: Το \

Μπορεί το Survivor να έριξε αυλαία για φέτος, το Πανόραμα όμως συνεχίζει και μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών κάθε απόγευμα!


Καλεσμένοι σήμερα στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκαν ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και οι αποκαλύψεις θα είναι πολλές!

Κατά την έναρξη της εκπομπής ο Βασάλος ζήτησε να φιλήσει τη Μελέτη, αυτή σηκώθηκε τον αγκάλιασε και τον φίλησε, λέγοντας ότι φοβάται μην παρεξηγηθεί. Αμέσως μετά, του επεσήμανε ότι είναι κάθε βράδυ έξω, και εκείνος απάντησε: Διαβάστε παρακάτω...

"Όλα καλά, μια χαρά, έχουμε βγει 6 μέρες και δεν έχουμε κοιμηθεί γενικά. Πρέπει να βγούμε κι εμείς σαν παιδιά. Φεύγουμε αύριο, θα πάμε μια κρουαζιέρα με καπετάνιο τον Σάκη Τανιμανίδη! Μύκονο, Σάμο, Μήλο και Έφεσο θα πάμε! Έχω καταγωγή από Σίφνο και Καρδίτσα! Θα πάω σίγουρα στο ηπειρώτικο χωριό, δεν ξέρω πού αλλού θα πάω, αν θες θα σε προσκαλέσω", δήλωσε χαρακτηριστικά!

Η παρουσιάστρια αμέσως του απάντησε: "Δεν θα μπορέσω, θα φύγω αρκετές μέρες, θα πάω στην Πάρο και στην Κρήτη". Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η Τάμτα ποζάρει ντυμένη αλά Pretty Woman- Οι ναζιάρικες φωτογραφίες και η ομοιότητα με την Julia Roberts

«Μπορούσα να έχω αυτοκτονήσει!» Σοκάρει η Άντζελα Δημητρίου! Η εξομολόγησή της για τον εθισμό της στον τζόγο και τον πατέρα της Όλγας! (Βίντεο)

«Ντράπηκα να το δηλώσω…» Η εξομολόγηση του Γιώργου Χρανιώτη για το πρόβλημα υγείας του και η αποκάλυψη για τις ερωτικές διαθέσεις στο Survivor! (Βίντεο)