Πανόραμα: Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μιλά για τη σχέση με τον πατέρα της! Ποια πράγματα αναθεώρησε για την οικογένειά της μετά το παιχνίδι; (Βίντεο)

Πανόραμα: Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μιλά για τη σχέση με τον πατέρα της! Ποια πράγματα αναθεώρησε για την οικογένειά της μετά το παιχνίδι; (Βίντεο)

Μπορεί το Survivor να έριξε αυλαία για φέτος, το Πανόραμα όμως συνεχίζει και μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών κάθε απόγευμα!


Καλεσμένοι σήμερα στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκαν ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και οι αποκαλύψεις θα είναι πολλές!

Κάτι που ίσως να είχαμε δει αλλά μην είχαμε δώσει την απαραίτητη προσοχή ειναι ότι ο μπαμπάς της αθλητικογράφου, δεν εμφανίστηκε στα έπαθλα επικοινωνίας που κέρδιζαν οι παίκτες! Η Βαλαβάνη λοιπόν μίλησε για τον πατέρα της και την σχέση που έχουν μεταξύ τους! Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα είπε: "Επειδή τον ξέρω, και ήξερα ότι δεν θα εμφανιστεί, εντάξει στεναχωρήθηκα επειδή ήθελα να τον δω κι εκείνον, αλλά εντάξει, το ότι μίλησα με την αδερφή και τη μαμά μου, ήταν το ίδιο πράγμα. Είναι σχέση πατέρας-κόρης, του έχω τεράστια αδυναμία, τεράστια αγάπη! Πιστεύω ότι οι περισσότερες γυναίκες ψάχνει στο σύντροφό της κάπως τον πατέρα της. Μέσα από το παιχνίδι κατάλαβα ότι πρέπει να αφιερώνω περισσότερο χρόνο στην οικογένειά μου. Προέρχομαι από μία πολύ δεμένη οικογένεια, και θέλω να περνάω χρόνο μαζί τους.

Όταν περνάς τόσο δύσκολες καταστάσεις, αναθεωρείς πράγματα και ζυγίζεις καταστάσεις. Μετά λες ωραία αφού έζησα κι αυτό που δεν έχω ζήσει έξω, λες ότι όταν θα βγω θα έχω άλλες προτεραιότητες!", δήλωσε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη! Δείτε όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Πανόραμα: Κωνσταντίνος Βασάλος-Ευρυδίκη Βαλαβάνη απαντούν πρώτη φορά στις φήμες για την σχέση τους! Είναι όντως ζευγάρι; (Βίντεο)

Νέα sεxy φωτογραφία της Μίνας Αρναούτη! Το παρτό μαγιό που «έριξε» το Instagram

Χαλαρές στιγμές για τον Γιώργο Αγγελόπουλο λίγο πριν φύγει για Σκιάθο! Που τον «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός και με ποιον;