Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 2: To spoiler της Ντορέττας Παπαδημητρίου! «Μην εκπλαγείτε όταν δείτε...»

Survivor 2: To spoiler της Ντορέττας Παπαδημητρίου! «Μην εκπλαγείτε όταν δείτε...»
Survivor 19.01.2018 15:53

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου με αφορμή την πρεμιέρα του survivor 2, έκανε ένα spoiler μέσα από την εκπομπή «Εδώ» που θα σας εκπλήξει!

Η Ντορέττα αποκάλυψε πως από τα πρώτα επεισόδια του survivor θα δούμε πράγματα που δεν περιμέναμε με τίποτα! Διαβάστε παρακάτω...


Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά: «Οι παίκτες του survivor έχουν ήδη ξεκινήσει τα αγωνίσματα, την πείνα, έχουν ήδη ξεκινήσει τις κακουχίες και που ξέρει κανείς που κοιμούνται εάν έχουν καλύβα, εάν έχουν σανίδα να βάλουν το κορμάκι τους… Έχουν ήδη ξεκινήσει το πρώτο αγώνισμα, έχει ήδη γυριστεί… Στα πρώτα επεισόδια θα γίνουν ανατροπές! Μην εκπλαγείτε εάν δείτε κάτι από την αρχή του παιχνιδιού όλα αυτά που πιστεύαμε ανατραπούν… Μην εκπλαγείτε αν δείτε κάτι που δεν περιμένει κανείς μας να δει στο survivor. Μην εκπλαγείτε εάν δείτε κάτι που δεν το περιμένει κανείς μας… Θα ήθελα να σας προετοιμάσω, γιατί κάτι ξέρω»!

Δείτε ακόμη: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του Survivor 2! Η φωτογραφία από το πρώτο αγώνισμα που δημοσίευσε ο Σάκης Τανιμανίδης!


Δείτε το σχετικό βίντεο:

Share