Survivor 2: Η προσποίηση της Κοκαλίτσας, ο νέος έρωτας στο παιχνίδι και το ξεκατίνιασμα στην ομάδα των Μαχητών (Βίντεο)

Survivor 2: Η προσποίηση της Κοκαλίτσας, ο νέος έρωτας στο παιχνίδι και το ξεκατίνιασμα στην ομάδα των Μαχητών (Βίντεο)

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα μας καθήλωσε.

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ όπως φαίνεται και φέτος θα προκαλέσει πανικό και το Youweekly.gr όπως την περσινή χρονιά έτσι κι αυτή θα μοιράζεται μαζί σας τόσο spoilers (καθώς και πάλι βγαίνουμε σωστοί) όσο και το τι γίνεται πίσω από τις κάμερες. Μέχρι στιγμής πάμε όμως να δούμε παρακάτω τα σημαντικά που έγιναν την βραδιά της Δευτέρας. συνεχίστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: Survivor 2 trailer: Αγώνας Ασυλίας: Ο Μουρούτσος τρελαίνεται! Όλα όσα θα δούμε αύριο...

Οι Διάσημοι πέρασαν την πρώτη νύχτα τους στην καλύβα και όπως είπαν και οι ίδιοι τους ενόχλησε πολύ ο ύπνος στο σανίδι!

Την αποκάλυψη την έκανε η Ελένη Χατζίδου, η οποία αποκάλυψε ότι παίκτρια από τους Διάσημους έκλαιγε και ούρλιαζε όλη τη νύχτα!

Συγκεκριμένα είπε η τραγουδίστρια: "Κάποιες από τις κοπέλες παραμιλούσε το βράδυ, έκλαιγε συνέχεια,ούρλιαζε και δεν μπορούσα να καταλάβω ποια είναι", είπε και οι συμπαίκτες της γελούσαν! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακόμη δεν ξεκίνησε ο δεύτερος κύκλος του Survivor και ήρθαμε αντιμέτωποι με την κακή ψυχολογία των παικτών όπως δήλωσαν οι ίδιοι!

Συγκεκριμένα η kick boxer από την ομάδα των Μαχητών, η Αγγελική, εξέφρασε τα παράπονά της και όλα όσα την κάνουν να μην αισθάνεται όμορφα!

Η ίδια μάλλον προσπαθεί να μοιάσει στην Ειρήνη Παπαδοπούλου από το προηγούμενο Survivor μιας και πηγαίνει στην παραλία μόνη της και μετά παραπονιέται!

Αυτό βέβαια δεν πρόκειται να γίνει γιατί Ειρήνη είναι μόνο μία φυσικά! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

Δείτε επίσης: Survivor 2: Τo Twitter "σταυρώνει" Φαρμάκη και Αγόρου-φραουλίτσα για διαφορετικούς λόγους!

Συγκλονιστικός αναμένεται να είναι ο δεύτερος κύκλος του ριάλιτι μιας και όλα ξεκίνησαν από νωρίς: έρωτες, ίντριγκες και φυσικά...ξεκατίνιασμα!

Ο λόγος βέβαια για την ομάδα των Μαχητών, αφού όπως είδαμε η Αγγελική και ο Θοδωρής πήραν το φτυάρι τους και ξεκίνησαν να θάβουν για τα καλά τους συμπαίκτες τους!

Αφορμή σε όλο αυτό στάθηκε η άσχημη ψυχολογική κατάσταση της Αγγελικής, η οποία μίλησε με τους συμπαίκτες της και μετά τους έθαβε λέγοντας πως κανείς του δεν ενδιαφέρεται πραγματικά και πως μπροστά της λένε άλλα και πίσω της άλλα! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Μπορεί η Ελένη Χατζίδου να έσπασε παγκόσμιο ρεκόρ με την χθεσινή της απόδοση και συγκεκριμένα αυτό της Λάουρας Νάργες...

...όμως βρε κουτά πέσατε αμέσως να την φάτε χωρίς να καταλάβετε το κόλπο που είχε στο μυαλό της, γιατί η Ελένη ξέρει απλά φοβάται το μάτι!

Όπως είπε και η ίδια με τρομερή αυτοπεποίθηση προσπερνώντας ότι χθες την είδε το 60 των Ελλήνων τηλεθεατών είπε κοιτώντας την κάμερα και ανεμίζοντας την ψεύτικη βλεφαρίδα: "Εγώ χθες δεν το υπολόγισα καλά και ήθελα να κρατήσω τις δυνάμεις μου για το τέλος, αλλά τελικά δεν μου βγήκε! Θα τα δώσω όλα για όλα σήμερα στον στίβο μάχης"! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Το Youweekly.gr και φέτος είναι εδώ, όπως σας το είχαμε υποσχεθεί, επιστρατεύοντας όλες τις γνωριμίες μας για να σας έχουμε μια έγκυρη διαρροή σε κάθε επεισόδιο!

Το ρεπορτάζ μας τσεκάρεται πάντα από διαφορετικές πηγές, αλλά κρατάμε πάντα την επιφύλαξη όπως σε κάθε διαρροή που σας βγάζουμε και το γνωρίζετε όσοι μας ακολουθείτε πιστά!

Πάμε στο θέμα μας...Το πρώτο αγώνισμα στην πρεμιέρα του Survivor το κέρδισαν οι Μαχητές όπως είδατε όλοι! Θα καταφέρουν σήμερα οι Διάσημοι να γυρίσουν το παιχνίδι;

Όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, η ομάδα που θα κερδίσει σήμερα το έπαθλο είναι...οι Μαχητές!

Όπως φαίνεται, η ομάδα των Μαχητών συνεχίζει και δυσκολεύει τους Διάσημους και κερδίζει και το σημερινό αγώνισμα για το έπαθλο!

Τη μόνη πληροφορία που σας μεταφέρουμε με επιφύλαξη είναι το σκορ το οποίο το ρεπορτάζ μας αναφέρει πως είναι 10-7! Το σίγουρο είναι πως κερδίζουν οι Μαχητές!

Σε περίπτωση που αλλάξει κάτι θα σας ενημερώσουμε με έκτακτο άρθρο εδώ στο Youweekly.gr! Μέχρι τότε να περνάτε καλά...

Ο Αγόρου είναι ο περίφημος φραουλίτσας ΛΟΚατζής, ο σφίχτερμαν με το φλοράλ μαγιό που προσπαθεί να το παίξει Ντάνος!

Έχει αντιγράψει τις κινήσεις του Αγγελόπουλου και προσπαθεί, ο κλαρινογαμπρός, να το παίξει αρχηγός στους Μαχητές!

Το θέμα είναι, έτσι όπως το βλέπουμε εμείς εδώ στο Youweekly.gr, ότι είναι ένα κακέκτυπο του Αγελόπουλου που μάλιστα με διάφορες κινήσεις ψεύτικες προσπαθεί να κερδίσει πόντους!

Δείτε στο βίντεο τι ακριβώς είπε στον Νίκο που έχασε στο παιχνίδι σήμερα και πως συμπεριφέρθηκε! 1000% κατά την γνώμη μας συμπεριφορά ψεύτικη! Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Η Όλγα Φαρμάκη δυστυχώς απογοήτευσε όλους εκείνους που θα ήθελαν να την κράξουν για την εμφάνισή της!

Η αλήθεια είναι ότι στο Twitter όλοι περίμεναν να παίξει η Όλγα για να αρχίσουν τα μπινελίκια!

Η Όλγα όμως κέρασε..."φαρμάκι" την Ροδάνθη που μάλλον είναι η αθλητική μετενσάρκωση της Ελισάβετ και απέδειξε ότι είναι σε εξαιρετικά καλή φυσική κατάσταση!

Δεν ξέρουμε αν τελικά θα αποδειχτεί "μπουλντόζα", θα το καταλάβουμε μόλις παίξει με κάποιον πιο δυνατό αντίπαλο!

Το μόνο κακό σε αυτό το κορίτσι είναι δυστυχώς ότι χωρίς μακιγιάζ δεν είναι και τόσο...όμορφη! Το άβαφο δεν της πάει καθόλου! Δείτε την προσπάθειά της και θα εκπλαγείτε:

Το Youweekly.gr πιστό στο ραντεβού του με τους αναγνώστες και τους φίλους του Survivor, στην αρχή του παιχνιδιού σας έδωσε την διαρροή για το ποιος θα κερδίσει, αλλά και το σκορ! (Survivor 2 - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το αγώνισμα και το έπαθλο!)

Κέρδισαν οι Μαχητές φυσικά όπως σας είχαμε πει με σκορ 10-7 και είναι η δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους, όπως και η δεύτερη συνεχόμενη επιβεβαίωση του site μας που επιβεβαιώνετε πανηγυρικά! Δείτε το βίντεο με τους πανηγυρισμούς των Μαχητών και τον φραουλίτσα που τους έδωσε την νίκη:

Τρεις ήταν οι κοπέλες που αποφάσισαν να βουτήξουν στην θάλασσα με τα μαγιό τους και να δείξουν την θηλυκή πλευρά τους στο Survivor!

Εντυπωσιακή η Ντάρια, όπως θα δείτε, που είναι η ζωντανή απόδειξη και κορμάρα και παιχτάρα, η Ροδάνθη που προς το παρόν δεν μας έχει δείξει πως είναι παιχτάρα αλλά από κορμί καλά πάει και η Βιργινία η βολεϊμπολίστρια, την οποία σας την παρουσιάζουμε χωρίς σχόλια! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: