Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Survivor 2 - Νικόλας Αγόρου: Δεν φαντάζεστε πόσο χρονών είναι ο φραουλίτσας των Μαχητών! Όλη η αλήθεια για την καταγωγή του!

Survivor 2 - Νικόλας Αγόρου: Δεν φαντάζεστε πόσο χρονών είναι ο φραουλίτσας των Μαχητών! Όλη η αλήθεια για την καταγωγή του!
Survivor 24.01.2018 16:37

Είναι νέος, είναι ωραίος και... κέρδισε το γυναικείο κοινό από την πρώτη κιόλας στιγμή!

Ο Νικόλας Αγόρου κατάγεται από την Κόνιτσα των Ιωαννίνων και διαμένει στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει στο Τμήμα Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης. Διαβάστε παρακάτω...

Εργάζεται ως μοντέλο ενώ παράλληλα απασχολείται ως μετρ σε κέντρο εστίασης. Το «καυτό» αγόρι του Survivor ή αλλιώς ο φραουλίτσας όπως τον έχουν ονομάσει οι χρήστες του διαδικτύου λοιπόν, με την εμφάνιση... "κακού" παιδιού είναι σίγουρο πως έχει μέλλον μέσα στο παιχνίδι και αλλά και στις καρδιές των γυναικών.

Δείτε ακόμη: Ελένη Χατζίδου: Οι έρωτες της ζωής της! Ο ταξιτζής που της είχε κλέψει την καρδιά και ο γάμος που δεν έγινε ποτέ!

Επειδή όμως πολλοί από εσάς θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το άτομό του, όπως για παράδειγμα από είναι και πόσο χρονών, εμείς εδώ στο Youweekly.gr, ψάξαμε και βρήκαμε όλα όσα θέλετε να μάθετε!

Δείτε ακόμη: Survivor 2: Οι τραυματισμοί, η κλάψα της Αγγελικής, τα νεύρα και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση! Αλλάζουν οι ισορροπίες στην ομάδα των Διάσημων (Βίντεο)

Ο Νικόλας λοιπόν είναι 26 χρονών και επειδή πολλά ακούστηκαν για την καταγωγή του, εμείς στο Youweekly.gr οφείλουμε να σας ενημερώσουμε πως ο Νικόλας κατάγεται από την Κόνιτσα Ιωαννίνων!

Share