Βόμβα στο Survivor! Ο Θοδωρής Θεωδορόπουλος έκανε σχέση στον Άγιο Δομίνικο με την...

Βόμβα στο Survivor! Ο Θοδωρής Θεωδορόπουλος έκανε σχέση στον Άγιο Δομίνικο με την...

Πολλές οι αποκαλύψεις που έρχονται στην δημοσιότητα για το Survivor κι εμείς είμαστε εδώ για να τις μοιραστούμε μαζί σας!

Αυτή την φορά θα ασχοληθούμε με τα ζευγαράκια που έχουν δημιουργηθεί στον Άγιο Δομίνικο. Μετά την αποκάλυψη που σας έκανε το Youweekly.gr για το έντονο φλερτ του Νάσου Παπαργυρόπουλου με παίκτρια φαβορί από τους Διάσημους (Δείτε για ποια πρόκειται εδώ), έρχεται άλλο ένα φλερτ.. όχι ακριβώς φλερτ... το λες και σχέση... Διαβάστε παρακάτω...

Μία είδηση που έσκασε κυριολεκτικά σαν βόμβα. Μέχρι στιγμής αυτό που μας είχε σοκάρει ήταν το φοβερό παρασκήνιο με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Κατερίνα Δαλάκα που πήγαν να παίξουν ξύλο πίσω από τις κάμερες μετά από έντονο καυγά (Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ εδώ). Αλλά όχι...

Αυτό που θα δείτε σήμερα είναι απίστευτο! Ερωτευμένος ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος στον Άγιο Δομίνικο! Με ποια;

Με την διευθύντρια παραγωγής του Survivor και το δεξί χέρι του Τούρκου παραγωγού, Εμινέ Γεσίρ!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Real, μόλις συναντήθηκαν γοητεύθηκε ο ένας από τον άλλον και από την πρώτη στιγμή έδειξαν έντονη συμπάθεια. Μάλιστα, παρά που ο χρόνος που είχαν μεταξύ τους ήταν ελάχιστος, κατάφεραν να απομονωθούν και να ανταλλάξουν κάποιες πιο προσωπικές κουβέντες, όπως αναφέρει το δημοσίευμα!

Ακόμη και τώρα που ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος είναι μέσα στο παιχνίδι, φροντίζουν στον Άγιο Δομίνικο να συναντιούνται και να ανταλλάσσουν κάποιες κουβέντες, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Real Life. Εκεί η Εμινέ δουλεύει αδιάκοπα και αυτό την βοηθάει στο να κάνει υπομονή για να τελειώσει το μοντέλο από το ριάλιτι και να δουν που θα οδηγήσει όλο αυτό μεταξύ τους!

Την ίδια στιγμή και αφού το δημοσίευμα της κυριακάτικης εφημερίδας κάνει τον γύρο του διαδικτύου η Εμινέ, μίλησε δημοσίως γι'αυτές τις φήμες και τοποθετήθηκε μιας και η θέση της είναι πολύ άσχημη αν ισχύει αυτό γιατί μιλάμε για μεγάλο σκάνδαλο! Δείτε την ανάρτηση της εδώ.