Survivor 2: Πανικός στον Άγιο Δομίνικο! Οι απειλές και ο παίκτης που πήγαν να διώξουν για ερωτικό σκάνδαλο! Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Survivor 2: Πανικός στον Άγιο Δομίνικο! Οι απειλές και ο παίκτης που πήγαν να διώξουν για ερωτικό σκάνδαλο! Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Τι γίνεται ρε παιδιά; "Κακοκαιρία" και "φουρτούνες" βλέπω στον Άγιο Δομίνικο τις τελευταίες μέρες, όπως μου μετέφερε αυτό το καλό πουλάκι που μου λέει όλες τις πληροφορίες...

Φωνές, απειλές, καυγάδες και πολλά νεύρα.... Η τουρκική παραγωγή έχει χτυπήσει λίγο κόκκινο στα νεύρα και αυτό αφορά πολλά περιστατικά, αλλά θα γίνω συγκεκριμένη γιατί δεν θέλω να σας κουράζω! Διαβάστε παρακάτω...

Όπως γνωρίζετε στο Youweekly.gr, έχουμε εσωτερική πληροφόρηση για τις εξελίξεις του παιχνιδιού, όπως και με τα σπόιλερ των επεισοδίων. Έτσι λοιπόν και αυτή την φορά σας έχω ένα παρασκήνιο φοβερό και αφορά το ερωτικό σκάνδαλο παίκτη, που βγήκε στην δημοσιότητα και αυτή την στιγμή κινδυνεύει η θέση του στο παιχνίδι!

Αναφέρομαι για τον Θοδωρή Θεοδορόπουλο και την Εμινέ Γεσίρ, η οποία είναι διευθύντρια παραγωγής και το δεξί χέρι του Τούρκου παραγωγού. Το συγκεκριμένο δημοσίευμα Κυριακάτικης εφημερίδας, αναφέρει πως οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά και μάλιστα, ακόμη και στον Άγιο Δομίνικο καταφέρνουν να ξεκλέβουν χρόνο και να μιλάνε! (Βόμβα στο Survivor! Ο Θοδωρής Θεωδορόπουλος έκανε σχέση στον Άγιο Δομίνικο με την...).

Μπορεί η Εμινέ, η συνεργάτιδα του Ατζούν Ιλιτζαλί να το διέψευσε με τον τρόπο της, λέγοντας ότι θα κινηθεί νομικά (Survivor 2: Η Εμινέ παίρνει θέση για την σχέση της με τον Θοδωρή Θεοδωρόπουλο! Τι απαντάει η ίδια...), όμως... όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, που λένε και στο χωριό μου και θα σας εξηγήσω ακριβώς.

Στον Άγιο Δομίνικο η Τουρκική παραγωγή ελέγχει τα πάντα! Τι γράφεται για το Survivor, ποιος γράφει τις διαρροές, τι θέματα αναρτώνται στα sites. Έτσι λοιπόν, όπως έχουν κινήσει γη και ουρανό για να βρουν αυτόν που δίνει τις διαρροές στο Youweekly.gr απειλώντας Θεούς και Δαίμονες, ότι θα τους διώξουν έτσι και ξαναμιλήσουν, αυτό έγινε και με το συγκεκριμένο δημοσίευμα και είδηση.

Καταλαβαίνετε πως αν ισχύει μιλάμε για τεράστιο σκάνδαλο που αμφισβητεί στο 100% την εγκυρότητα του ριάλιτι επιβίωσης! Αν δηλαδή είχε σχέση, έστω και φλερτ, η διευθύντρια της τουρκικής παραγωγής με έναν παίκτη και μιλάνε προσωπικά, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να του μεταφέρει πληροφορίες που δεν πρέπει να μάθει όσο είναι στο παιχνίδι.

Σε κάθε περίπτωση, όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, ο Τούρκος παραγωγός σε αυτό δεν θα χαριστεί. Αν διαπιστώσει ότι αυτό ισχύει, τότε ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος με συνοπτικές διαδικασίες θα πρέπει να μείνει εκτός... αλλά και πάλι μιλάμε για ένα φοβερό σκάνδαλο! Όσο εμπιστοσύνη κι αν έχει στην βοηθό του, αυτό είναι βαρύ και θα πρέπει, για την αξιοπιστία και την σοβαρότητα της παραγωγής, να ψάξουν το συγκεκριμένο γεγονός!

Η συνεργάτιδα του σίγουρα το διέψευσε, όμως... γράφτηκε σε μία από τις μεγαλύτερες Κυριακάτικες εφημερίδες και θα πρέπει αυτό να ελεγθεί κατά πόσο ισχύει ή όχι!

Το σίγουρο είναι ένα... πως στον Άγιο Δομίνικο ψάχνουν τον πληροφοριοδότη της παραγωγής που μεταφέρει τις διαρροές και τις πληροφορίες προς τα έξω και όπως τους προειδοποίησαν όλους αυτούς που εργάζονται εκεί, θα τους διώξουν έτσι και μάθουν ότι αυτοί τα μεταφέρουν!

Οι πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως η μεγάλη πτώση στην τηλεθέαση τους έχει δημιουργήσει πρόβλημα και ψάχνουν διακαώς να μάθουν ποιος είναι το ...βαθύ λαρύγγι εκεί μέσα για να μπορέσουν να διασφαλίσουν τις πληροφορίες τους!

TAGS