Survivor 2 - διαρροή: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Αγόρου! Το σκληρό αγώνισμα και οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Survivor 2 - διαρροή: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Αγόρου! Το σκληρό αγώνισμα και οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Οι διάσημοι όπως φαίνεται έχουν πάρει φαλάγγι τους Μαχητές καθώς έχουν καταφέρει να σημειώσουν σερί νίκες και η ψυχολογία των τελευταίων δεν είναι τόσο ανεβασμένη!

Από την τρίτη κιόλας εβδομάδα έχουν αρχίσει να πέφτουν οι μάσκες και να φαίνονται τα νεύρα και οι εντάσεις και σήμερα θα είναι ένα πολύ σκληρό επεισόδιο καθώς οι δυο ομάδες μάχονται για το πιο σημαντικό έπαθλο που δεν είναι άλλο από το τομέμ της ασυλίας. διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: Survivor 2: Αντέχετε να δείτε την Κατερίνα Δαλάκα πριν τις πλαστικές στο πρόσωπο; Φωτογραφίες - ντοκουμέντο!

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Αγόρου

Ο Φραουλίτσας της ομάδας των Μαχητών έχουμε δει πως σε καμία περίπτωση δεν τα παρατάει και μέχρι το τέλος κάθε αγώνα και πίσω να είναι στην βαθμολογία παλεύει και εμψυχώνει την ομάδα του! Όμως όπως όλα δείχνουν οι σερί ήττες τους τον έχουν επηρεάσει αρκετά και η ψυχολογική του κατάσταση δεν βρίσκεται σε καλό στάδιο.

Ο αγώνας ασυλίας και ο δύσκολος στίβος μάχης

Το αγώνισμα που θα παρακολουθήσουμε σήμερα είναι ένα από τα πιο σκληρά αγωνίσματα καθώς οι παίκτες πρέπει να χρησιμοποιήσουν δύναμη, ταχύτητα και αντοχή! Εκτός από τα κλασικά εμπόδια που πρέπει να περάσουν αυτή τη φορά θα κληθούν να αντιμετωπίσουν ένα αγώνισμα που είχε λάβει χώρα και πέρυσι στον Άγιο Δομίνικο! Θα κρατάνε με τα χέρια του ένα σκοινί το οποίο θα καταλήγει σε ένα δίχτυ και εκεί μέσα θα έχει βαρίδια! Όποιος δεν αντέξει και αφήσει το σκοινί είναι ο ηττημένος της υπόθεσης!

Συμβούλιο του νησιού - τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Δείτε επίσης: Survivor 2: Προδόθηκε η Δαλάκα για τον Αγγελόπουλο! Η ατάκα όλο νόημα που δεν πήρε χαμπάρι σχεδόν κανείς!

Ποια ομάδα όμως θα καταφέρει να κόψει το νήμα και ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση; Οι Διάσημοι θα μπορέσουν να συνεχίσουν το σερί τους; Θα καταφέρουν οι Μαχητές να το "γυρίσουν"; Οι πρώτες πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως... ναι! Αλλά σίγουρη διαρροή θα σας έχουμε πριν το σημερινό επεισόδιο.. όπως κάθε φορά! Δείτε το τρέιλερ: