Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 2 - διαρροή! Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα την ασυλία! Ποιοι τρεις παίκτες είναι υποψήφιοι;

Survivor 2 - διαρροή! Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα την ασυλία! Ποιοι τρεις παίκτες είναι υποψήφιοι;
Survivor 06.02.2018 15:39

Σήμερα το Youweekly.gr είναι εδώ πιο νωρίς από το καθιερωμένο ραντεβού μας καθώς την διαρροή για το αγώνισμα της ασυλίας την έχουμε πιο νωρίς από αυτό που περιμέναμε!

Μαχητές και Διάσημοι θα παλέψουν σήμερα για να κερδίσουν την πολυπόθητη ασυλία μιας και καμία ομάδα δεν θέλει να αποχωριστεί κάποιον παίκτη της. διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: Survivor 2: Αντέχετε να δείτε την Κατερίνα Δαλάκα πριν τις πλαστικές στο πρόσωπο; Φωτογραφίες - ντοκουμέντο!

Οι διαρροές είναι βασιμσμένες στο ρεπορτάζ μας και πάντα προσπαθούμε να είναι έγκυρες και διπλοτσακερισμένες.

Προσοχή όποιος δεν θέλει να μάθει μην προχωρήσει παρακάτω γιατί ακολουθεί spoiler!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr οι Διάσημοι δεν θα καταφέρουν σήμερα να κερδίσουν τους Μαχητές κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βγάλουν στον τάκο τρεις παίκτες τους οπότε την ασυλία χάνουν οι Διάσημοι και νικητές είναι οι Μαχητές.

Ποιοι είναι υποψήφιοι;

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες του Youweekly.gr στον τάκο σήμερα θα βγουν οι γυναίκες και οι υποψηφιότητες που θα ακούσετε θα κατακλύσουν το τηλεφωνικό κέντρο!

Τα ονόματα αναλυτικά λίγο πριν το επεισόδιο στο Youweekly.gr!

Την ίδια ώρα το Youweekly.gr σας αποκάλυψε άλλον έναν παίκτη που θα αποχωρήσει και δεν είναι από την διαδικασία της ασυλίας αλλά ένα πρόβλημα υγείας θα του στερήσει την θέση στο ριάλιτι! Αυτό δεν θα το δούμε σήμερα θα το δούμε στα επόμενα επεισόδιο. Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ εδώ

Share