Survivor 2 - διαρροή: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχωρεί σήμερα!

Survivor 2 - διαρροή: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχωρεί σήμερα!

Σε θρίλερ εξελίσσεται η σημερινή αποχώρηση στο Survivor 2!

Η ομάδα των Διάσημων έβγαλε στον τάκο την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία όπως σας αποκαλύψαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ λιποθύμησε στην παραλία και βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση (Αποκλειστικό Survivor 2: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Λιποθύμησε από τα αναφιλητά) και οι τηλεθεατές έπαθαν πανικό στο twitter! διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: Survivor 2 - βόμβα: Πρώην σύντροφος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μπαίνει στο παιχνίδι!

Ωστόσο, το Youweekly.gr που όπως γνωρίζουν καλά οι πιστοί αναγνώστες του έχει έγκυρες πηγές και προσπαθεί να σας αποκαλύπτει πραγματικά παρασκήνια και καταστάσεις από τον Άγιο Δομίνικο που κανείς δεν γνωρίζει, σήμερα ξεσκέπασε την Κατερίνα Δαλάκα και το ψέμα που είπε σε όλους (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) ενώ τώρα θα σας δώσει και ποια από τις τρεις αυτές διάσημες κυρίες θα αποχωρήσει σύμφωνα με τα όσα μέχρι στιγμής έχουν δείξει οι ψηφοφορίες που έχουν γίνει στο διαδίκτυο και η συμπεριφορά των τηλεθεατών! Τονίζουμε πως αυτό ΔΕΝ είναι διαρροή! ΔΕΝ είναι επιβεβαιωμένη είδηση, είναι απλά ότι φαίνεται από τον πανικό που έχει επικρατήσει στα social media!

Το διαδίκτυο παρά το γεγονός πως στην αρχή έκραζε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τώρα φαίνεται να βρίσκεται στο πλευρό της και να μην θέλει με τίποτα να φύγει! (Χαμός στο twitter με την υποψηφιότητα της Σπυροπούλου! "Θα την κρατήσουμε εκεί μέχρι να πεθάνετε στην πείνα!")

Oπότε η σημερινή μάχη θα δοθεί ανάμεσα στην Κατερίνα Χαλικιά και της Ελένης Χατζίδου!

Η Ελένη Χατζίδου μπορεί να έχει περισσότερους φανς, όμως η αλήθεια είναι πως η εικόνα της έχει "τσαλακωθεί" κυρίως λόγω των αγωνιστικών της επιδόσεων στο Survivor! Από την άλλη η Χαλικιά δείχνει να είναι ανταγωνιστική και ιδιαίτερα συμπαθής στο κοινό! Αρκεί όμως αυτό για να γίνει η ανατροπή; Οι πληροφορίες μας, οι οποίες όμως δεν επιβεβαιώνονται, αναφέρουν πως όχι! Προσοχή δεν πρόκειται για διαρροή αλλά ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες και υπάρχει σαφώς το ενδεχόμενο του λάθους!

Η σίγουρη διαρροή θα έρθει όπως πάντα στο καθιερωμένο ραντεβού του Youweekly.gr με εσάς το απόγευμα! Αναμένεται