Τα είπε όλα ο Λιανός! Αποκαλύπτει τον άνθρωπο που έπεισε τον Τούρκο παραγωγό να τον βάλει στο Survivor!

Τα είπε όλα ο Λιανός! Αποκαλύπτει τον άνθρωπο που έπεισε τον Τούρκο παραγωγό να τον βάλει στο Survivor!

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι εκτός από το Σάκη Τανιμανίδη θα παρουσιάζει το Survivor 2 και ο Γιώργος Λιανός!

Ο ίδιος, είναι από τα πιο έμπιστα πρόσωπα του Τούρκου παραγωγού και ο Ατζούν βλέποντας ότι τα νούμερα... δεν είναι και τόσο καλά θέλησε να κάνει μια τονωτική ένεση! Διαβάστε παρακάτω...


Ο Γιώργος έδωσε συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και αποκάλυψε πως του έγινε η πρόταση αλλά και το αν ο Σάκης νιώθει απειλή! (Αποκλειστικό! Survivor 2: Μπαίνει πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής στο ριάλιτι! Φεύγει για Άγιο Δομίνικο ο...)


«Με πήρε τηέφωνο το δεξί χέρι του Τούρκου παραγωγού στην Ελλάδα, ο Άγγελος Χριστόπουλος και με ρώτησε αν είμαι διαθέσιμος να φύγω για Άγιο Δομίνικο. Νόμιζα ότι με θέλουν για παίκτη, αλλά όταν άκουσα ότι με θέλουν για συμπαρουσιατή, τρελάθηκα! Έτσι κι αλλιώς έχω ένα πρόβλημα υγείας και δεν θα μπορούσα να μπω σαν παίκτης»

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Survivor 2: Αυτός είναι ο σύντροφος της Μαρίνας που έφυγε από την ζωή! Ο αθλητής που πνίγηκε μπροστά στα μάτια της!

«Μάλιστα το είπα και στην κόρη μου η οποία γούρλωσε τα μάτια!» λέει ο ίδιος όλο ενθουσιασμό! Στην συνέχεια αποκάλυψε τι ακριβώς θα κάνει στο κομμάτι της παρουσίασης! «Θα έχω ένα μικρό κομμάτι σε κάθε επεισόδιο, αλλά τα υπόλοιπα θα τα δούμε στον Άγιο Δομίνικο» αναφέρει και κλείνει την συνέντευξη λέγοντας ότι ο Τανιμανίδης μίλησε μαζί του και του είπε ότι είναι τεράστια ευκαιρία αυτή που του δίνεται!


Εμείς ωστόσο, ξεχωρίσαμε μια ατάκα - φωτιά: «Η μόνη μπόμπα που θα σκάσει, θα είμαι εγώ» λέει!