Survivor 2 - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο! Γιατί πλακώθηκαν με την Σπυροπούλου οι Διάσημες;

Survivor 2 - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο! Γιατί πλακώθηκαν με την Σπυροπούλου οι Διάσημες;

Σημερα προβλέπεται να πάρουν φωτιά τα πληκτρολόγια στο Twitter με αυτά που θα δούμε στο Survivor...

Η παραγωγή αποφάσισε να σταματήσει να "καλύπτει" την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και θα την βάλει για λίγο μπροστά ώστε να σηκώσει τα νούμερα και να αντισταθεί στο ανταγωνισμό σήμερα. Διαβάστε παρακάτω...

Και έτσι θα γίνει... Σπυροπούλου, Δαλάκα και Ξένια θα αλληλοκαρφωθούν, και ο λόγος; Εσείς στο τρέιλερ δεν το είδατε... Αλλά θα σας πούμε...

Δείτε ακόμη: Survivor: Ραγίζει καρδιές η Μαρίνα Πήχου: "Ήταν ο πρώτος και ο τελευταίος μου έρωτας!"

Στο βίντεο φαίνεται η Δαλάκα να λέει: "Πρέπει η Κωνσταντίνα και η κάθε Κωνσταντίνα πως όλα τα κάνουμε για την ομάδα!" και συμπληρώνει η Ξένια: "Μόνο της τσαντίστηκε! Εμείς δεν της είπαμε κάτι!".

Η Κωνσταντίνα ξέρει πολύ καλά το παιχνίδι της τηλεόρασης και από την καλή και από την κακή! Αυτό που την ενόχλησε όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Youweekly.gr είναι τα ματσαρίσματα, που την μειώνουν και δεν την επιλέγουν για να παίξει αφήνοντας την απέξω... και δείχνοντας ότι είναι πιο αδύναμη παίκτρια! Για το συγκεκριμένο, έχουν τσακωθεί ξανά στο παρελθόν να ξέρετε και δεν το είχαν δείξει οι κάμερες... Φυσικά στο σημερινό αγώνισμα θα μπει κανονικά η Κωνσταντίνα στον στίβο μάχης! Γενικά θα δείτε μία ασυνεννοησία και τσακωμό χωρίς λόγο... δεν είναι κάτι σοβαρό μην φαντάζεστε κάτι!

Δείτε ακόμη: Survivor 2: Το άγνωστο δράμα της Ξένια των Rec! Το πραγματικό της επίθετο, η καταγωγή, ο πόλεμος και η σχέση με τραγουδιστή!

Μετά, όπως μας μετέφερε η πηγή μας, γίνονται αρκετά καυγαδάκια στην επιλογή φαγητού αν θα είναι καρύδα ή ρύζι... ακόμη και στις καθαριότητες του σπιτιού... Σε δουλειά να βρισκόμαστε!

Δείτε ακόμη: "Βόμβα" στο Survivor 2: Οικειοθελής αποχώρηση από την ομάδα των "Διάσημων"! Η συμφωνία που την πετάει έξω από το ριάλιτι...Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Εντάξει παιδιά... η βασίλισσα Κωνσταντίνα πόσο να δείξει τον γλυκό εαυτό της; Θα πρέπει που και που να βγάζει και τα νύχια της... λογικό!

Πόσο θα επηρεάσει αυτός ο χαμός τους Διάσημους στη νίκη; Ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα;

Ένα πολύ απαιτητικό αγώνισμα το σημερινό και οι Μαχητές θέλουν οπωσδήποτε για θέμα εγωισμού να κερδίσουν τους Διάσημους! Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες του Youweekly.gr θα το καταφέρουν αυτό και θα γυρίσουν το παιχνίδι σήμερα....

Αναλυτικό σποιλερ όμως σας δώσαμε πριν από λίγο με νέο ρεπορτάζ και επιβεβαιωμένες πληροφορίες, και η ομάδα που κερδίζει είναι...Δείτε εδώ