Survivor 2 - Αποκάλυψη! Τι θα γίνει την Κυριακή! Ποιος κερδίζει το έπαθλο, ποιος πλακώνεται μπροστά στην κάμερα! (Βίντεο)

Survivor 2 - Αποκάλυψη! Τι θα γίνει την Κυριακή! Ποιος κερδίζει το έπαθλο, ποιος πλακώνεται μπροστά στην κάμερα! (Βίντεο)

Πρέπει να το παραδεχτείτε ότι το Youweekly.gr έχει τις πιο αξιόπιστες πληροφορίες για τα θέματα του Survivor!

Πρώτοι σε εμάς είδατε το τρέιλερ για το τι θα γίνει την Κυριακή,πρώτοι εμείς θα σας αποκαλύψουμε τι θα γίνει μέσα στο παιχνίδι, ποιος θα πλακωθεί μπροστά στις κάμερες και ποιος θα κερδίσει το πολύτιμο έπαθλο του φαγητού! Διαβάστε παρακάτω...

Πρώτα από όλα, στο επεισόδιο της Κυριακής 25/2 στο Survivor μια παίκτρια βάζει τα κλάματα μπροστά στις κάμερες! Πρόκειται για την Ζωή από την ομάδα των Μαχητών η οποία είχε συνδεθεί πολύ στενά με τον παίκτη που αποχώρησε, το Νίκο Θωμά!

Δείτε ακόμη: Survivor 2 - Παρασκήνιο: Γι'αυτό πετάνε εκτός Αγόρου! Το περιστατικό και η κλοπή με τον Θοδωρόπουλο που δεν έδειξαν οι κάμερες!

Αυτό θα το δείτε και στο τρέιλερ....


Αυτό που δεν μπορείτε να δείτε στο τρείλερ είναι το μπούλινγκ που έχει ασκήσει ο Αγόρου στην Ζωή! Εκτός κάμερας της μίλησε πάρα πολύ άσχημα, ζητώντας της τον λόγο που τον ψήφισε! Μάλιστα της επιτέθηκε φραστικά υποστηρίζοντας ότι είναι πρόβατο που ακολουθεί τους λάθος ανθρώπους μέσα στο παιχνίδι! Δεν ξέρουμε αν αυτά θα τα δείξει στο επεισόδιο της Κυριακής ο ΣΚΑΙ αλλά ο Αγόρου έχει επιτεθεί και σε δεύτερη παίκτρια που τον ψήφισε και αυτό επίσης το έχει καταγράψει η κάμερα του Surivor και είναι πολύ πιθανόν να δούμε αυτό το επεισόδιο την Κυριακή... Περισσότερες πληροφορίες αύριο !

Άρα στους Μαχητές όπως καταλάβατε γίνεται τουρλουμπούκι! Εντωμεταξύ ο Αγόρου έχει αναθαρρήσει διότι θεωρεί ότι ο κόσμος τον αγαπαέι και για αυτό δεν τον ψήφισε όπως ακριβώς γινόταν και με τον Αγγελόπουλο!

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Survivor: Τα κλάματα της Σπυροπούλου, τα νεύρα, οι απειλές και η κόντρα με την Χατζίδου! Καυτό παρασκήνιο!

Εμείς βέβαια ξέρουμε ότι δεν συμβαίνει αυτό γιατί παρακολουθούμε την τάση στα social media και το twitter!

Έλα όμως που ο Φραουλίτσας νομίζει ότι είναιο Ρομπέν των δασών του παιχνιδιού! Ο ήρωας Ζορό των Μαχητών.... και για αυτόν ακριβλως τον λόγο μιλάει εξαιρετικά υποτιμητικά για τους συμπαίκτες του υποστηρίζωντας ότι έχουν βάλει την ουρά κάτω από τα σκέλια!

Και μεταφερόμαστε στο στρατόπεδο των Διάσημων...

Εκεί έχει αρχίσει το ξεκατίνιασμα μεταξύ της Σπυροπούλου και της τραγουδίστριας Ελένης Χατζίδου! Η Κωνσταντίνα με σύμμαχο την Φαρμάκη όπως θα δείτε και στο επεισόδιο της Κυριακής βρίσκεται απέναντι από την Χατζίδου η οποία προσπαθεί να κερδίσει την συμπάθεια της Δαλάκα κάτι όπως που δεν επιτυγχάνει 100%! Η πραγματικότητα είναι ότι η Σπυροπούλου με την Χατζίδου έχουν ανταλλάξει βαριές κουβέντες μέσα στο παιχνίδι τις οποίες έχουν κααταγράψει οι κάμερες και το θέμα είναι αν θα μας τις αποκαλύψουν στο επεισόδιο της Κυριακής!

Όπως έχουμε ξαναγράψει στο Youweekly.gr ο ΣΚΑΙ σε συνεργασία με την παραγωγή του Survivor προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρύβει τις διαμάχες της Σπυροπούλου με τους συμπαίκτες της! (Αποκλειστικό! Survivor: Με αυτή την παίκτρια πλακώθηκε η Σπυροπούλου! Όλο το παρασκήνιο!)
Αυτό φυσικά το καταλάβαμε πολύ καλά και από την αποκάλυψη που έκανε η Χαλικιά στο Survivor Πανόραμα!

Και τώρα ερχόμαστε στο ζουμί....

Ποιος κερδίζει το πολύτιμο έπαθλο φαγητού; Οι πληροφορίες του Youweekly.gr λένε ότι πιο κοντά στη νίκη βρίσκονται οι Διάσημοι! Δεν σας το λέμε 100% γιατί η πληροφορία μας δεν είναι διασταυρωμένη αλλά σας δίνουμε ένα 60 - 40! Όπως ξέρετε η διαρροή της Κυριακής θα σας δώσει αναλυτικά έπαθλο - νικητή - σκορ!

Δείτε το trailer: