Είναι οριστικό! Survivor: Η είδηση που θα στεναχωρήσει όλους τους τηλεθεατές! Έδωσαν το τέλος...

Αποκλειστικό ρεπορτάζ...

Αρθρογράφος: Δήμητρα Παυλάτου
Δήμητρα Παυλάτου
Είναι οριστικό! Survivor: Η είδηση που θα στεναχωρήσει όλους τους τηλεθεατές! Έδωσαν το τέλος...

Αλλάζουν τα δεδομένα στο Survivor και η είδηση που φέρνει σήμερα το Youweekly.gr θα δυσαρεστήσει πολύ τους φανατικούς τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Τούρκος παραγωγός σε συνεργασία με τα στελέχη του ΣΚΑΙ αποφάσισαν να δώσουν ένα "τέλος". Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Survivor - Παρασκήνιο: Το πραγματικό πρόσωπο του Κρητικού και το συμβάν με τον Σώζoντα! Ποιος από τους δύο λέει αλήθεια;

Όχι δεν θα σταματήσει να προβάλλεται το ριάλιτι, καμία σχέση! είναι μία μεγάλη επιτυχία που θα συνεχίσει για άλλες 4 σεζόν. Ωστόσο, το πιο πολυσυζητημένο αγώνισμα θα σταματήσει και δεν θα προβληθεί ξανά! Ο λόγος;

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη "φωτιά" στο Survivor 2: Το ζευγάρι που δεν πήρε χαμπάρι κανείς! Όλη η αλήθεια ...

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Youweekly.gr, ο Τούρκος παραγωγός αποφάσισε να μην ξαναπροβάλλει το αγώνισμα Ελλάδα - Τουρκία. Μετά τη νίκη της Ελλάδας από το τελευταίο αγώνισμα, ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων στην Τουρκία προς τον καναλάρχη, ότι ο αγώνας ήταν "στημένος" και πως το έκανε για να ευνοήσει τους Έλληνες.

Από την άλλη πλευρά, έσκασε σαν βόμβα η είδηση για τους Έλληνες στρατιωτικούς που είναι φυλακισμένοι στην Τουρκία , καθώς και οι ειδήσεις για τις τεταμένες σχέσεις Ελλάδας - Τουρκίας που έκανε από κοινού τον παραγωγό και τον ΣΚΑΙ, να σταματήσουν το συγκεκριμένο αγώνισμα.

Δείτε ακόμη: Survivor 2: Οι κατηγορίες του Χάρου στον Κρητικό για διπροσωπία, το καρφί της Δαλάκα στον Σώζοντα και τα κλάματα της Ντάριας! (Βίντεο)

Για να καταλάβετε, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Youweekly.gr, ως ένδειξη διαμαρτυρίας στην Τουρκία έπεσε η τηλεθέαση 20% στο Survivor και στα κανάλια του Τούρκου παραγωγού κάτι που τον έκανε να ανασυγκροτηθεί. Επομένως, αφού το Survivor είναι ένα ριάλιτι - παιχνίδι αποφάσισε να μην μπλέξει ζητήματα Ελλάδας - Τουρκίας και έτσι το συγκεκριμένο αγώνισμα δεν θα προβληθεί ξανά!