Αποκλειστικό! Survivor: Η αλήθεια για την οικειοθελή αποχώρηση του Παπαργυρόπουλου και το πρόβλημα υγείας που δεν αποκάλυψαν στις κάμερες!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ από Άγιο Δομίνικο!

Αποκλειστικό! Survivor: Η αλήθεια για την οικειοθελή αποχώρηση του Παπαργυρόπουλου και το πρόβλημα υγείας που δεν αποκάλυψαν στις κάμερες!

Αρκετά προβληματισμένο είναι το τηλεοπτικό κοινό με την απομάκρυνση του Νάσου Παπαργυρόπουλου από τα αγωνίσματα και τα επεισόδια του Survivor.

Όπως ενημέρωσαν ο παίκτης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο για ένα χτύπημα που είχε με το πόδι του. Ωστόσο αυτό έκανε πολλούς να αγχωθούν για την παραμονή του στο παιχνίδι. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Survivor - Παρασκήνιο: Σε μπελάδες έβαλε την Σαλταφερίδου ο Σώζων! Η παραβίαση των κανόνων, το βέτο της παραγωγής και η "απειλή" για αποχώρηση!

Τα σχόλια και οι φήμες που θέλουν τον Νάσο Παπαργυροπουλο να έχει αποχωρήσει από το Survivor οργιάζουν, όμως το Youweekly.gr που έχει εσωτερική πληροφόρηση για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, προσπάθησε να μάθει όλη την αλήθεια.

Όπως μετέφερε άνθρωπος της παραγωγής στο Youweekly.gr ο Νάσος ταλαιπωρείται πολύ με τον τραυματισμό που έχει στο γόνατο του και οι γιατροί τον καθυστερούν πολύ στο νοσοκομείο καθώς, ένα ακόμη χτύπημα, αν δεν αναρρώσει καλά, μπορεί να τον στείλει και για χειρουργείο κάτι που σιγουρα θα τον στείλει έξω από το Survivor.

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Survivor: Έλληνας τραγουδιστής είναι στον Άγιο Δομίνικο για το πάρτι της ένωσης! Ο λόγος για...

Εκτός αυτού, ο ίδιος άνθρωπος αποκάλυψε στο Youweekly.gr πως ο Νάσος Παπαργυρόπουλος αντιμετώπισε και κάποιο αναπνευστικό πρόβλημα από το τροπικό κλίμα και αυτό επιβράδυνε την ανάρρωση του, κάτι που δεν αποκάλυψαν στο επεισόδιο για να μην αγχωθεί το κοινό, γιατί οι δικοί του άνθρωποι είναι ενημερωμένοι για την κατάσταση του, όπως γίνεται κάθε φορά

. Αρχικά, όσον αφορά το γόνατο του, οι πληροφορίες μας αναφέρουν, πως οι γιατροί του τοπικού νοσοκομείου του Αγίου Δομίνικου του πρότειναν να αποχωρήσει από το παιχνίδι, καθώς με τα απαιτητικά αγωνίσματα μπορεί ο τραυματισμός να είναι μόνιμος, κάτι που είχαν πει και στον Ηλία Γκότση, όταν απουσίαζε κι εκείνος για μέρες.

Δείτε ακόμη: Survivor 2: Έφτασαν στον Άγιο Δομίνικο ο Μάριος Πρίαμος και ο Γιώργος Χρανιώτης! Οι πρώτες φωτογραφίες...

Φυσικά, προς απάντηση των φημών που τον θέλουν να φεύγει, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr αρνήθηκε κατηγορηματικά αυτή την πρόταση και σε λίγες ημέρες θα επιστρέψει ξανά και με πολύ προσοχή στον αγωνιστικό χώρο.