Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 2: Το πρώτο μήνυμα του Στέλιου Κρητικού μετά την αποχώρηση του!

Τι έγραψε στα social media!

Survivor 2: Το πρώτο μήνυμα του Στέλιου Κρητικού μετά την αποχώρηση του!
Survivor 06.05.2018 18:13

Ο Στέλιος Κρητικός αποχώρησε την περασμένη Πέμπτη από το survivor 2 και χτες τον υποδέχτηκαν στην Ελλάδα οι δικοί του άνθρωποι!


Μετά από περισσότερες 100 μέρες, ο Στέλιος βρέθηκε αγκαλιά με την οικογένεια του και έστειλε το δικό του μήνυμα μέσα από τα social media στους ανθρώπους που τον στήριξαν όλο αυτό το διάστημα. Διαβάστε παρακάτω...

Το συγκινητικό μήνυμα του γράφει:

"Παίρνεις την μεγάλη απόφαση. Ετοιμάζεις τις αποσκευές σου για το μεγάλο ταξίδι του Survivor.

Γνωρίζεις πολύ καλά ,όπως όλοι μας , πως είναι τα ταξίδια εκείνα που μένουν για πάντα στην μνήμη μας και πως είναι οι στιγμές αυτές που μας αλλάζουν την ζωή .

Στον χρόνο μέχρι την επιβίβαση ο ενθουσιασμός γίνεται αγωνία για το άγνωστο και η ελπίδα απορία για το μέλλον .Και κάπου εκεί ακροβατείς ανάμεσα στο όνειρο και την πραγματικότητα ,την φιλοδοξία και την ανασφάλεια ,την λογική και την τρέλα ,το σήμερα και το αύριο . Το τώρα .

Δείτε ακόμη: Survivor - Διαρροή: Η ανακοίνωση που θα φέρει τα πάνω κάτω! Οι παίκτες θα αναγκαστούν να...

Και εκεί αρχίζεις . Στο 3,2,1 ξεκινάς και δοκιμάζεις τα όρια σου , ρισκάρεις , κατακτάς , προσπαθείς ,παλεύεις ,αγωνίζεσαι , κερδίζεις ,χάνεις , μοιράζεσαι , κοντράρεσαι , πέφτεις , σηκώνεσαι ,συνεργάζεσαι ,μιλάς , σιωπάς και ακολουθείς το γνωστό άγνωστο μονοπάτι με οδηγό όλα αυτά που έμαθες , που έζησες , που είδες ,που άκουσες, που υποστήριξες ,που διαισθάνθηκες , και στο τέλος ολα αυτά που υπερασπίστηκες .
Επιστροφή .

Survivor 2018 .

Τέλος .

Όσα ευχαριστώ και να πω δεν φτάνουν για να δείξουν την συγκίνηση μου για την αγάπη σας .
Θα προσπαθώ πάντα να μην προδώσω την εμπιστοσύνη σας . Τώρα πλέον εσείς και εγώ θα τα λέμε καθημερινά . Και πάλι σας ευχαριστώ θερμά για την στήριξη !!!!!!!!!!!"

Δείτε την ανάρτηση του Στέλιου Κρητικού:

Share