Survivor - αποκάλυψη: Η ανατροπή στην αποχώρηση και ο αγώνας που δεν ξέρουν ακόμη οι παίκτες!

Survivor - αποκάλυψη: Η ανατροπή στην αποχώρηση και ο αγώνας που δεν ξέρουν ακόμη οι παίκτες!

Το Youweekly.gr όπως έχετε καταλάβει εσείς που μας ακολουθείτε, έχει εσωτερική πληροφόρηση για το Survivor από την έγκυρη πηγή μας, που μέχρι τώρα δεν έχει πέσει ποτέ έξω σε πληροφορία και διαρροή επεισοδίων.

Αυτή την φορά θα σας αποκαλύψουμε τι ακριβώς θα συμβεί στο ριάλιτι. Μετά την τεράστια πτώση που έχει φέτος το Survivor, έχει ξεκινήσει η γκρίνια στον ΣΚΑΙ για το τι ακριβώς πρέπει να γίνει με την Τουρκική παραγωγή και να τονωθεί λίγο το παιχνίδι και το ενδιαφέρον. Την ίδια ώρα όμως, ψάχνουν και λύσεις, ώστε να μπορέσουν να το "τραβήξουν" λίγο παραπάνω καθώς ο τελικός προβλέπεται να πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουλίου. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Survivor - Παρασκήνιο: Θερμό επεισόδιο μετά το συμβούλιο! Ο καυγάς όλων μεταξύ τους...

Το θρίλερ με την αποχώρηση.

Το αγώνισμα ασυλίας και η αποχώρηση, σίγουρα είναι το πιο ενδιαφέρον και "δυνατό" κομμάτι στο φετινό Survivor και αυτό έχει φανεί και στα νούμερα τηλεθέασης. Ωστόσο, οι πολλές οικειοθελείς αποχωρήσεις καθώς δεν σταματάνε ποτέ, αφού και άλλος παίκτης απειλεί να φύγει (Δείτε εδώ ποιος είναι) δεν έχουν βοηθήσει και ιδιαίτερα την πορεία και τον προγραμματισμό του ριάλιτι κάτι που τους αναγκάζει, να "φάνε" άλλη μία αποχώρηση. Δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα γίνει αυτό. Αν είναι αυτή την εβδομάδα ή κάποια άλλη, το σίγουρο όμως είναι, όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr πως θα προσπεράσουν άλλη μία αποχώρηση, χρησιμοποιώντας κάποια πρόφαση - αγώνισμα ειδικό...

Το αγώνισμα που δεν έχουν ανακοινώσει στους παίκτες.

Έρχεται, που λέτε λοιπόν, ένα αγώνισμα που δεν έχουν ακόμη ενημερώσει τους παίκτες γι'αυτό. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες του Youweekly.gr μετά το βέτο της Τουρκίας για τον αγώνα με την Ελλάδα στο Survivor και την απαγόρευση αυτού, έρχεται ένα παιχνίδι το οποίο θα κόψει την ανάσα.

Δείτε ακόμη: Έρωτες στο Survivor: Η αλήθεια για την κρυφή σχέση Μαχητών! Είναι ζευγάρι και το κρύβουν;

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του youweekly.gr εκτός από τον αγώνα με την Ρουμανία ο οποίος θα πραγματοποιηθεί ξανά μέσα στις επόμενες ημέρες, η Ελλάδα θα έρθει αντιμέτωπη για πρώτη φορά με την Κολομβία, κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί και όπως λένε οι πηγές μας.. είναι από τις πιο δυνατές και σκληρές ομάδες. Αυτό σίγουρα θα τονώσεις αρκετά το ενδιαφέρον... να δούμε και κάτι διαφορετικό!