Survivor - παρασκήνιο: Η απίστευτη κίνηση της Εύης όταν αποχαιρέτησε τον Χάρο που δεν την κατάλαβε κανείς! (photo+video)

Survivor - παρασκήνιο: Η απίστευτη κίνηση της Εύης όταν αποχαιρέτησε τον Χάρο που δεν την κατάλαβε κανείς! (photo+video)

Ακόμα και πριν μπουν στο παιχνίδι είχαν φάει τα "μουστάκια" τους! Εύη και Σώζων είναι αναμφισβήτητα το ζευγάρι του φετινού Survivor,αφού από την πρώτη μέρα που μπήκαν στο παιχνίδι δεν έχουν σταματήσει να τσακώνονται!

Η Εύη είχε ξεκαθαρίσει πολλές φορές πως δεν ήθελε καμία απολύτως επαφή με τον συμπαίκτη της, παραμόνο για να τυπικά, δηλαδή τα αγωνιστικά θέματα της ομάδας των Διασήμων! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Survivor - Spoiler: Οι φωτογραφίες ντοκουμέντο από το επόμενο αγώνισμα πριν προβληθεί το τρέιλερ! Η Ελλάδα αντιμέτωπη με...

Από χτες η Εύη μπορεί να... κοιμάται ήσυχη καθώς ο Σώζων είναι εκτός παιχνιδιού και δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο να ανησυχεί! Αμ δε... Η παίκτρια των Διασήμων, μπορεί να είχε ξεκαθαρίσει πως ήθελε να αποχωρήσει ο Χάρος, όμως κατά την αποχώρησή του φάνηκε να στεναχωρήθηκε!

Μάλιστα η ίδια έκανε μια κίνηση που κανείς δεν παρατήρησε στο συμβούλιο και έδειξε πως τελικά δεν... αντιπαθούσε και τόσο τον Σώζων! Τι συνέβη; Το Athensmagazine.gr το παρατήρησε και σας το παρουσιάζει!

Δείτε ακόμη: Το γνωρίζατε; Γιατί το Ισραήλ παίρνει μέρος στην Eurovision ενώ δεν ανήκει στην Ευρώπη;

Ο Σώζοντας λοιπόν φαίνεται πως τελικά δεν είχε και τόσο άσχημες σχέσεις με τους συμπαίκτες του! Και αυτό φάνηκε όταν τους αποχαιρέτησε, με την αγκαλιές και τα φιλία να δίνουν και να παίρνουν; Πως αντέδρασε όμως μπροστά από την Εύη; Ο Σώζων ήταν κάπως ψυχρός όμως η Εύη ήταν εκείνη που έκανε την κίνηση τόσο να τον αγκαλιάσει όσο και να τον φιλήσει! Κάτι που δείχνει ξεκάθαρα πως δεν υπάρχει και τόσο... μίσος μέσα στην ψυχή της!

Δείτε χαρακτηριστικά τις παρακάτω φωτογραφίες:

Δείτε ακόμη: Δέσποινα Βανδή: Το μίνι φόρεμα και οι αρετουσάριστες φωτογραφίες της που προκάλεσαν έκπληξη!

Δείτε και το σκηνικό μετά το 32:00 στο παρακάτω βίντεο: