Survivor - Διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία και η συμπεριφορά που "τσακίζει" τους Διάσημους!

Survivor - Διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία και η συμπεριφορά που

Αγώνας ασυλία σήμερα και η αγωνία είναι στα "κόκκινα".

Και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους αφού για εκείνους η ασυλία είναι μονόδρομος! Είναι ο τρόπος για να εξασφαλίσουν την θέση τους στο παιχνίδι! Διαβάστε παρακάτω...

Η ένταση μεταξύ των ομάδων!

Όπως έχουμε δει, το χώρισμα των ομάδων δεν έγινε για καλό όπως όλα δείχνουν, αφού οι σχέσεις των παικτών έχουν χαλάσει πολύ. Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, απολογείται σήμερα για την συμπεριφορά του και για τον λόγο που πανηγυρίζει τόσο έντονα, κάτι που έχει παρεξηγηθεί από τους αντιπάλους! Βέβαια, το youweekly.gr με αποκλειστικό ρεπορτάζ σας είχε αποκαλύψει για ποιον λόγο ο Νάσος χάρηκε τόσο πολύ που άλλαξε ομάδα, αποκαλύπτοντας σας ένα περιστατικό που δεν γνωρίζατε (Διαβάστε εδώ το παρασκήνιο).

Από την άλλη, οι Διάσημοι είναι πολύ΄επηρεασμένοι με αυτές τις συμπεριφορές και τις προκλητικές κινήσεις των αντιπάλων και προσπαθούν να μην καταβάλλονται από αυτό για φαίνεται ότι τους επηρεάζει και αγωνιστικά πολύ.

Δείτε ακόμη: Survivor - Παρασκήνιο: Ο πραγματικός λόγος που έκλαψε η Μελίνα! Με ποιον τσακώθηκε πίσω από τις κάμερες;

Ο αγώνας ασυλίας και η νίκη.

Ένας πολύ απαιτητικός αγώνας που θα ανεβάσει την αδρεναλίνη στα ύψη. Ένας αγώνας που τα έχει όλα... Μαχητές ή Διάσημοι θα κερδίσουν όμως;

Θα καταφέρουν να συνεχίσουν το σερί ή Μαχητές; Ή θα κάνουν λάθος στον πιο σημαντικό αγώνα; Μμμμ... Ας μην σας αποκαλύψουμε ακόμη, γιατί θέλουμε να επιβεβαιώσουμε την πληροφορία που φέρνει τα πάνω κάτω σήμερα!

Σας έχουμε και την σίγουρη διαρροή! Δείτε εδώ ποια ομάδα κερδίζει!

TAGS