Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 2: Άστραψε και βρόντηξε η μητέρα της Ροδάνθης! «Ό,τι κι αν κάνουν δεν σβήνουν το χαμόγελό της»!

«Η Ροδάνθη έκανε πάντα 2 δουλειές! Δεν είναι τεμπέλα»!

Survivor 2: Άστραψε και βρόντηξε η μητέρα της Ροδάνθης! «Ό,τι κι αν κάνουν δεν σβήνουν το χαμόγελό της»!
Survivor 23.05.2018 12:07

Η Ροδάνθη Καπάρου-Καπαράκη είναι μια από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του φετινού Survivor αφού πολλοί υποστηρίζουν ότι έφτασε σε ένα αρκετά καλό σημείο χωρίς να έχει απασχολήσει ιδιαίτερα

Μάλιστα την παίκτρια έχουν κατηγορήσει άφθονες φορές για αδιαφορία και τεμπελιά και πολλοί υποστηρίζουν ότι προσποιείται την τραυματία για να μην αγωνίζεται! Διαβάστε παρακάτω....


Η μητέρα με αφορμή τα όσα ακούγονται μίλησε στο Πρώτο Θέμα, τόνισε: «Η κόρη μου δεν είναι τεμπέλα. Από πολύ μικρή δούλευε σε δύο δουλειές, ενώ μαγειρεύει και με βοηθάει με τις δουλειές του σπιτιού. Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει βγει αυτό προς τα έξω. Δεν είναι έτσι, δεν ισχύει αυτό. Από την αρχή πού δεν έπαιζε και απομονώθηκε, αυτό της έκανε κακό. Όμως το χαμόγελο της, δεν μπόρεσαν να της το σβήσουν… Είναι το μπιμπελό μου η Ροδάνθη μου».

Δείτε ακόμη: "Συγγνώμη δεν μπορώ να το κάνω": Διέκοψε τη συνέντευξη η Μαρίνα Σάττι κι έφυγε από το πλάνο! Σοκαρισμένη η Καινούργιου...(Βίντεο)

Η Μαρία Καπαρού-Καπαράκη, επιπλέον ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία συγγενική σχέση με την εφοπλιστική οικογένεια Αγούδημου: «Μας έβαλαν σε κίνδυνο με όλο αυτό. Οι εφοπλιστές κυκλοφορούν με ασφάλεια για την ασφάλεια τη δική μας και των παιδιών μας. Και κανείς δεν μας πήρε καν να μας ρωτήσει αν ίσχυε. Ήταν τόσο απλό να το κάνουν… Ευτυχών αυτό έληξε και ηρεμήσαμε», είπε συγκεκριμένα!

Λίγο προτού φύγει η Ροδάνθη είπε στη μητέρα της: «Δεν μπαίνω στο παιχνίδι για τα λεφτά. Δεν θα φύγω όμως και μόνη μου για κανέναν λόγο, ό,τι κι αν γίνει. Έχει ψυχική δύναμη το παιδί μου».

Share