Survivor - Trailer: Χαμός με Δαλάκα - Σαλταφερίδου! Ένταση στις καλύβες! (Βίντεο)

Survivor - Trailer: Χαμός με Δαλάκα - Σαλταφερίδου! Ένταση στις καλύβες! (Βίντεο)

Ένα επεισόδιο φωτιά έρχεται την Κυριακή με τους Διάσημους να συζητούν ακόμη την χειρονομία που έκανε ο Πάνος στην Κατερίνα Δαλάκα την ώρα του αγωνίσματος, με το δάχτυλο.

Η Κατερίνα στην καλύβα δείχνει πολύ αναστατωμένη και θυμωμένη με την Εύη Σαλταφερίδου η οποία υποστήριξε τον Πάνο σε αυτό και είπε:

Δείτε ακόμη: Survivor - Παρασκήνιο: Ο πραγματικός λόγος που έκλαψε η Μελίνα! Με ποιον τσακώθηκε πίσω από τις κάμερες;

"Δεν έπρεπε να τον υποστηρίξει όχι επειδή ήτα συμπαίκτρια μου και φίλη μου! Δεν έπρεπε να το κάνει!" , είπε με ένταση η Κατερίνα με τους υπόλοιπους Διάσημους να συμφωνούν!

Από την ομάδα των Μαχητών το κλίμα είναι πιο ήρεμο, αφού θεωρούν μεγάλη υπερβολή το γεγονός ότι η Κατερίνα ασχολείται ακόμη με την κίνηση του Πάνου.. "Εντάξει δεν την έβρισε κιόλας!", φαίνεται να είπε η Εύη

Δείτε ακόμη: Διαρροή - Τώρα! Survivor: Οι γονείς των παικτών σήμερα στον Άγιο Δομίνικο! Ποιας ομάδας ταξίδεψαν;

Ο αγώνας για την άνεση θα εξελιχθεί σε ντέρμπι όμως μία ομάδα θα τα καταφέρει.Το Youweekly.gr όταν είναι η ώρα θα σας ενημερώσει για το αποτέλεσμα με σχετική διαρροή! Ωστόσο για να μην σας αφήσουμε παραπονεμένους σας αποκαλύψαμε όλες τις λεπτομέρειες για το αγώνισμα με έπαθλο τους... γονείς... αφού οι γονείς των παικτών είναι ήδη στον Άγιο Δομίνικο αλλα... και ποια ομάδα τελικά θα δει τους γονείς της (Δείτε εδώ την έκτακτη διαρροή )

Δειτε το τρέιλερ: