Τρίτη, 02 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor - Βόμβα: Αλλάζει ο τρόπος αποχώρησης! Δεν θα είναι υποψήφιος αυτός που θέλουν οι παίκτες αλλά...

Survivor - Βόμβα: Αλλάζει ο τρόπος αποχώρησης! Δεν θα είναι υποψήφιος αυτός που θέλουν οι παίκτες αλλά...
Survivor 01.06.2018 11:34

Σήμερα επανερχόμαστε με μια νέα αποκαλύψη που θα ανατρέψει τα δεδομένα στο Survivor! Ως γνωστόν πρόκειται για το παιχνίδι των ανατροπών!

Όσο και να έχουμε επιχειρήσει οι Μαχητές να διώξουν από το παιχνίδι την Ροδάνθη, εκείνη είναι επτάψυχη και ίσως με την τελευταία αλλαγή που έρχεται να καταφέρει να φτάσει μέχρι και τον τελικό! Διαβάστε παρακάτω...

Η Ροδάνθη είναι ιδιαίτερα αγαπητή στον κόσμο και σ' αυτό και παίζει η ηλικία της! Είναι 19 χρονών, έχει πολλούς φίλους και φίλες από την σχολή και όσα να ναι οι πιτσιρικάδες ψηφίσουν πιο εύκολα σε τέτοιου είδους ριάλιτι!

Δείτε ακόμη: Αδιανόητο! Πασίγνωστη ηθοποιός προτρέπει το κοινό να μην δει Survivor την Κυριακή: "Αν είστε μάγκες..."

Πάμε τώρα να σας αποκαλύψουμε που θέλουμε να πάμε την όλη αυτή συζύτηση! Πέρσι θα θυμάστε ότι πάνω κάτω σ' αυτή την εποχή ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στους παίκτες ότι θα γίνει μια συνολική 24ωρη ψηφοφορία με όλους τους παίκτες που είχαν παραμείνει μέσα και όποιος έχανε την ασυλία θα έφευγε αυτόματα ο τελευταίος στις ψήφους από το παιχνίδι!

Πότε θα γίνει αυτό φέτος; Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr αλλά και με βάση ότι έγινε πέρσι αυτό θα συμβεί σε δυο εβδομάδες από σήμερα, όταν θα αποχωρήσουν ακόμα 2 παίκτες και ο αριθμός των παικτών γίνει μονοψήφιος! Τότε αυτόματα θα είναι υποψήφιοι όλοι κάθε φορά και ο τελευταίος, εφόσον δεν καταφέρει να εξασφαλίσει ατομική ασυλία, θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση! Εκεί μάλιστα θα μάθουμε και τους παίκτες που θα πάνε απευθείας στον τελικό!

Share