Survivor - Παρασκήνιο! Παίκτρια ζήτησε να αποχωρήσει μετά από ψυχολογική πίεση!

Αποκλειστικές πληροφορίες από Άγιο Δομίνικο!

Survivor - Παρασκήνιο! Παίκτρια ζήτησε να αποχωρήσει μετά από ψυχολογική πίεση!

Πολλές ανατροπές και συγχύσεις στον Άγιο Δομίνικο αφού οι παίκτες όσο περνάει ο καιρός πιέζονται όλο και πιο πολύ.

Σε πολλούς μάλιστα, όπως μαθαίνουμε εδώ στο Youweekly.gr δεν έκανε και τόσο "καλό" η επαφή με τις οικογένειες τους, αφού τους φόρτισαν πολύ συναισθηματικά. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό - Survivor! Στημένη η αποχώρηση του Νάσου; Τα ποσοστά στην δημοσιότητα...

Μάλιστα, όπως αναφέρει άνθρωπος της παραγωγής στο Youweekly.gr μία μέρα αφότου έφυγαν οι γονείς τους, μία παίκτρια από τους Διάσημους έκλαιγε συνεχώς και ήταν πολύ φορτισμένη.

Μάλιστα, εξέφρασε και την επιθυμία της να φύγει από το ριάλιτι για να γυρίσει στην οικογένεια της και την πραγματική της ζωή. Όπως μας μετέφερε ο ίδιος άνθρωπος, αυτά τα ξεσπάσματα είναι απόλυτα φυσιολογικά. Ωστόσο, η επιθυμία της δεν έγινε πραγματικότητα, αφού της ζήτησαν να το σκεφτεί με ψυχραιμία καθώς αν δρομολογηθεί η αποχώρηση της μετά δεν θα μπορούν να την αναιρέσουν.

Πράγματι, η ίδια με την βοήθεια της ομάδας της και ειδικά μίας συμπαίκτριας της, το σκέφτηκε πολύ και αποφάσισε να μείνει τελικά, με βαριά καρδιά. Είναι ένα κορίτσι σημαντικό για την ομάδα και η παραγωγή δεν θέλει για κανέναν λόγο να έχει άλλη αποχώρηση από το παιχνίδι οικειοθελή...

Δείτε ακόμη: Survivor - Βόμβα: Αλλάζει ο τρόπος αποχώρησης! Δεν θα είναι υποψήφιος αυτός που θέλουν οι παίκτες αλλά...

Τώρα, όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr η συγκεκριμένη συνεχίζει κανονικά... Ως πότε... δεν ξέρουμε! Γιατί τα πράγματα στον Άγιο Δομίνικο είναι πιο δύσκολα από όσα νομίζουν οι τηλεθεατές! Εμείς θα σας κρατάμε ενήμερους σε περίπτωση που συμβεί οτιδήποτε αρνητικό και οριστικό!