Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor - Διαρροή: Κερδίζει η Ελλάδα σήμερα; Το παρασκήνιο και το αποτέλεσμα!

Survivor - Διαρροή: Κερδίζει η Ελλάδα σήμερα; Το παρασκήνιο και το αποτέλεσμα!
Survivor 05.06.2018 09:15
Follow us on Google News

Ελλάδα εναντίον Κολομβίας σήμερα...Ένας αγώνας πολύ σημαντικός με τους Μαχητές και τους Διάσημους να γίνονται ένα και ως "Ελλάδα" προσπαθούν να κερδίσουν τον αγώνα επάθλου!

Ένας αγώνας πολύ σημαντικός που θέλουν πολύ να κερδίσουν οι παίκτες. Ωστόσο οι εντάσεις και οι κόντρες μεταξύ Μαχητών και Διάσημων μπορεί να σταθούν εμπόδια σε αυτό τον στόχο τους! Διαβάστε παρακάτω...

Αρχικά, από την ομάδα των Διάσημων, όπως σας αποκάλυψε με αποκλειστικό ρεπορτάζ το Youweekly.gr η Κατερίνα Δαλάκα και η Μελίνα Μεταξά φέρουν έντονους τραυματισμούς με αποτέλεσμα να είναι συνεχώς με ενέσεις κορτιζόνης, κάτι που δεν δείχνει η τηλεόραση (Διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ).

Από την άλλη παίκτρια των Διάσημων, την ίδια ώρα ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς με την ψυχολογική πίεση να έχει χτυπήσει "κόκκινο" ενώ η παραγωγή προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη (Διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ)

Όλα αυτά σας τα μεταφέρουμε για να μπορέσετε να καταλάβετε πόσο πιεσμένο είναι το κλίμα και με τι ψυχολογία Μαχητές και Διάσημοι θα γίνουν ένα, θα υποστηρίζονται για να κερδίσουν την Κολομβία. Ποιος θα κερδίσει όμως;

Οι παίκτες που θα αγωνιστούν είναι ο Ηλίας, ο Πάνος, ο Μιχάλης, η Κατερίνα, ο Αγόρου, η Μελίνα, η Εύη,

Δείτε ακόμη: Survivor - Βόμβα: Αλλάζει ο τρόπος αποχώρησης! Δεν θα είναι υποψήφιος αυτός που θέλουν οι παίκτες αλλά...

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Youweekly.gr το αποτέλεσμα θα κριθεί στον πόντο και τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα με την Ελλάδα να δίνει μεγάλη μάχη... Ακόμη όμως δεν θέλουμε, μέχρι να επιβεβαιώσουμε να μοιραστούμε μαζί σας την πληροφορία μας! Σε λίγο στο Youweekly.gr... μείνετε συντονισμένοι!

TAGS
Share