Αποκάλυψη - Survivor: Είπε ψέματα η Εύη ότι της βγήκε ο ώμος; Γίνεται να βγει και να ξαναμπεί;

Αποκάλυψη - Survivor: Είπε ψέματα η Εύη ότι της βγήκε ο ώμος; Γίνεται να βγει και να ξαναμπεί;

Ένα επεισόδιο που τα είχε όλα ήταν αυτό της Τετάρτης, με την Εύη Σαλταφερίδου να τραυματίζεται και να σταματάει το αγώνισμα με την Κατερίνα Δαλάκα.

Ωστόσο η νεαρή κοπέλα λίγο αργότερα συνέχισε το αγώνισμα κανονικά, αφού υποστήριξε ότι της ξαναμπήκε στην θέση του. Διαβάστε παρακάτω...

Αυτή η κίνηση αμφισβητήθηκε από πολλούς και τα σχόλια έδιναν κι έπαιρναν με τους χρήστες του διαδικτύου να υποστηρίζουν ότι το έκανε ψέματα καθώς ο ώμος δεν γίνεται να βγει και να ξαναμπεί τόσο εύκολα (Δείτε εδώ το απόσπασμα)

Το Youweekly.gr έψαξε και βρήκε και θέλουμε να σας πούμε, λοιπόν, πως ναι... γίνεται να βγει και να ξαναμπεί ο ώμος στην θέση του ειδικά όταν το άτομο φέρει πολλαπλά τραύματα. Παρακάτω οι ιατρικές πληροφορίες που αντλήσαμε:

Δείτε ακόμη: Survivor - Βόμβα: Αλλάζει ο τρόπος αποχώρησης! Δεν θα είναι υποψήφιος αυτός που θέλουν οι παίκτες αλλά...

Ο ώμος είναι η άρθρωση με το μεγαλύτερο εύρος κίνησης στο σώμα και έχει τη δυνατότητα να εκτελεί κινήσεις σε πολλαπλά επίπεδα. Αυτή η ελευθερία κινήσεων, όμως, πραγματοποιείται σε βάρος της σταθερότητας της άρθρωσης. Έτσι, ο ώμος είναι η άρθρωση που εξαρθρώνεται συχνότερα.

Το εξάρθρημα ώμου είναι ένας σοβαρός τραυματισμός που ορισμένες φορές σημαίνει το τέλος της αθλητικής καριέρας ή τον περιορισμό μιας δραστήριας και ενεργούς ζωής. Είναι ένας τραυματισμός που, αν δεν αντιμετωπιστεί σωστά, αφήνει τον ασθενή με ένα συνεχή φόβο και διαρκή επαγρύπνηση για το πότε θα είναι η επόμενη φορά.

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Αυτός είναι ο αγαπημένος της Εύης Σαλταφερίδου! Ο χωρισμός πριν το Survivor και η επανασύνδεση!

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο ώμος «βγαίνει» κατά τη διάρκεια του ύπνου. Πρόκειται για μια κατάσταση που ταλαιπωρεί πολύ τον πάσχοντα και δημιουργεί προβλήματα όχι μόνο στις αθλητικές δραστηριότητες, αλλά και στην καθημερινότητά του.