Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor - Διαρροή update: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα! Η λίστα φέρνει τα πάνω κάτω...

Survivor - Διαρροή update: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα! Η λίστα φέρνει τα πάνω κάτω...
Survivor 14.06.2018 08:48

Το Survivor έχει μπει στην τελικά ευθεία. Μετά την 48ωρη ψηφοφορία που το κοινό είχε την δυνατότητα να ψηφίσει τον παίκτη που θέλει να στείλει τελικό παραπάνω από 1 φορά, όλες οι αποχωρήσεις θα κρίνονται βάση αυτής.

Όπως σας ενημέρωσε το Youweekly.gr στην λίστα αυτή είχαμε πολλές ανατροπές αλλά θα σας εξηγήσουμε... Υποψήφιοι προς αποχώρηση γι'αυτή την εβδομάδα είναι η Ροδάνθη και ο Πάνος. Ο παίκτης λοιπόν που θα αποχωρήσει θα κριθεί από αυτή την λίστα...Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Η αποκάλυψη πρώην παίκτριας του Survivor για τον Νικόλα Αγόρου που αλλάζει τα δεδομένα! Το περιστατικό που δεν έδειξε η κάμερα!

Όπως ανέφεραν οι πρώτες πληροφορίες του Youweekly.gr η Ροδάνθη κέρδισε στην ψηφοφορία τον Πάνο, με αποτέλεσμα να είναι αυτός που θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης...

Δείτε ακόμη: Survivor - Παρασκήνιο! Παίκτρια ζήτησε να αποχωρήσει μετά από ψυχολογική πίεση!

Την ίδια ώρα έρχεται η λίστα στα χέρια του Youweekly.gr, που δείχνει τεράστια ανατροπή! Η Ροδάνθη τελευταία στις ψήφους, είναι αυτή τελικά που αποχωρεί από το Survivor. Η πληροφορία αυτή που σας μεταφέρουμε είναι οριστική και σηκώνει καμία διάψευση!

Share