Survivor - Διαρροή update: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα! Η λίστα φέρνει τα πάνω κάτω...

Survivor - Διαρροή update: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα! Η λίστα φέρνει τα πάνω κάτω...

Το Survivor έχει μπει στην τελικά ευθεία. Μετά την 48ωρη ψηφοφορία που το κοινό είχε την δυνατότητα να ψηφίσει τον παίκτη που θέλει να στείλει τελικό παραπάνω από 1 φορά, όλες οι αποχωρήσεις θα κρίνονται βάση αυτής.

Όπως σας ενημέρωσε το Youweekly.gr στην λίστα αυτή είχαμε πολλές ανατροπές αλλά θα σας εξηγήσουμε... Υποψήφιοι προς αποχώρηση γι'αυτή την εβδομάδα είναι η Ροδάνθη και ο Πάνος. Ο παίκτης λοιπόν που θα αποχωρήσει θα κριθεί από αυτή την λίστα...Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Η αποκάλυψη πρώην παίκτριας του Survivor για τον Νικόλα Αγόρου που αλλάζει τα δεδομένα! Το περιστατικό που δεν έδειξε η κάμερα!

Όπως ανέφεραν οι πρώτες πληροφορίες του Youweekly.gr η Ροδάνθη κέρδισε στην ψηφοφορία τον Πάνο, με αποτέλεσμα να είναι αυτός που θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης...

Δείτε ακόμη: Survivor - Παρασκήνιο! Παίκτρια ζήτησε να αποχωρήσει μετά από ψυχολογική πίεση!

Την ίδια ώρα έρχεται η λίστα στα χέρια του Youweekly.gr, που δείχνει τεράστια ανατροπή! Η Ροδάνθη τελευταία στις ψήφους, είναι αυτή τελικά που αποχωρεί από το Survivor. Η πληροφορία αυτή που σας μεταφέρουμε είναι οριστική και σηκώνει καμία διάψευση!