Survivor - αποκάλυψη: Το θρίλερ με την ψηφοφορία και τα ονόματα της πεντάδας από την 48ωρη!

Survivor - αποκάλυψη: Το θρίλερ με την ψηφοφορία και τα ονόματα της πεντάδας από την 48ωρη!

Εδώ είμαστε και πάλι στο Youweekly.gr να σας μεταφέρουμε όλο το ρεπορτάζ για το Survivor, όπως κάθε φορά!

Η 48ωρη ψηφοφορία για τους αγαπημένους παίκτες του κοινού ξεκίνησε και όλοι υποστηρίζουν εκείνον που θέλουν να στείλουν στον τελικό. Διαβάστε παρακάτω...

Πως όμως έχει διαμορφωθεί η κατάταξη; Έχουμε πολλές ανατροπές η αλήθεια είναι και συνεχώς τα πράγματα αλλάζουν. Η ψηφοφορία έχει εξελιχθεί σε θρίλερ και η περιβόητη λίστα φυλάσσεται σαν κόρη οφθαλμού!

Δείτε ακόμη: Η αποκάλυψη πρώην παίκτριας του Survivor για τον Νικόλα Αγόρου που αλλάζει τα δεδομένα! Το περιστατικό που δεν έδειξε η κάμερα!

Φέτος τα μέτρα στον Άγιο Δομίνικο είναι πολύ αυστηρά για αυτή τη λίστα, καθώς έχει υπογραφεί ρήτρα υπέρογκου ποσού από όλους σε περίπτωση που διαρρεύσει! Διατηρούν λοιπόν σιγή ιχθύος και έχουν γίνει "αστακοί" για να μην μπορέσει κανείς να βρει τα ονόματα!

Από την ώρα που ξεκίνησε η ψηφοφορία όμως, το Youweekly.gr σας ενημέρωνε για την διαμόρφωση της λίστας περίπου, με βάση ποιος έχει τα περισσότερα χτυπήματα, γιατί μέχρι να ολοκληρωθεί η ψηφοφορία κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ακριβώς.

Δείτε ακόμη: Survivor - Παρασκήνιο! Παίκτρια ζήτησε να αποχωρήσει μετά από ψυχολογική πίεση!

Η αναταραχή όμως που προκλήθηκε σχετικά με την αποχώρηση του Πάνου ή της Ροδάνθης κάτι μας θύμισε! Και πιο συγκεκριμένα μας θύμισε την περσινή πρώτη 24ωρη ψηφοφορία - γιατί πέρυσι ήταν 24 ώρες και όχι 48- στο Survivor με την οποία πάλι είχε δημιουργηθεί πανικός και οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με την αποχώρηση ήταν ανεπιβεβαίωτες καθώς κάποιος δίερρευσε λάθος αποτελέσματα!

Να σας θυμίσουμε πως αυτό είχε να κάνει με την υποψηφιότητα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και της Σάρας Εσενάζυ! Στην αρχή όλοι ήθελαν την Ευρυδίκη τελευταία στις προτιμήσεις του κοινού, όμως τελικά αυτή που αποχώρησε ήταν η Σάρα Εσκενάζυ, γεγονός που συνέβη και φέτος με τον Πάνο και την Ροδάνθη! (Δείτε εδώ το ρεπορτάζ)

Όλο αυτό συνέβη για να δημιουργηθεί αμφισβήτηση στο κοινό όσον αναφορά τις διαρροές και τη λίστα!

Ωστόσο είναι μια πραγματικότητα, και φέτος εδώ στο Youweekly.gr επειδή είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι, προλάβαμε αυτή την αναταραχή και τα ψευδή σπόιλερ και αποκαταστήσαμε την αλήθεια!

Μετά από δική σας επιθυμία, καθώς έχουμε εσωτερική πληροφόρηση θα σας μεταφέρουμε πως έχει εξελιχθεί μέχρι στιγμής η κατάταξη στη λίστα! Δεν θα σας αναφέρουμε την σειρά εσκεμμένα για να μην προδώσουμε κανέναν! Θα σας μεταφέρουμε όμως τις πληροφορίες μας με τυχαία σειρά για τα πρώτα 5 ονόματα τα οποία είναι: Νικόλας Αγόρου, Γιάννης Τσίλης, Κατερίνα Δαλάκα, Ηλίας Γκότσης και Μελίνα Μεταξά!