Αποκλειστικό! Survivor: Αποχώρησε η Κατερίνα Δαλάκα; Η αλήθεια μόνο εδώ...

Διαρροή τώρα!!!

Αρθρογράφος: Δήμητρα Παυλάτου
Δήμητρα Παυλάτου
Αποκλειστικό! Survivor: Αποχώρησε η Κατερίνα Δαλάκα; Η αλήθεια μόνο εδώ...

Η Κατερίνα Δαλάκα είναι από τα μεγάλα φαβορί του φετινού Survivor και δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως οι πιθανότητες να κερδίσει είναι πολλές.

Ωστόσο, η αθλήτρια το τελευταίο διάστημα έχει εξαντληθεί πολύ και μεταφέρεται συνεχώς στο νοσοκομείο, κάνοντας τους θαυμαστές της να ανησυχούν για την παραμονή της στο παιχνίδι. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Survivor - αποκάλυψη: Το θρίλερ με την ψηφοφορία και τα ονόματα της πεντάδας από την 48ωρη!

Επειδή πολλά ακούστηκα και "διέρρευσαν" για την Κατερίνα Δαλάκα και πολλοί υποστήριζαν ότι η παίκτρια έφυγε από το ριάλιτι επιβίωσης, το Youweekly.gr έψαξε να μάθει την αλήθεια μετά από μηνύματα που έλαβε από αναγνώστες του.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας απευθείας από Άγιο Δομίνικο, η Κατερίνα Δαλάκα ταλαιπωρείται εδώ και μέρες με μία ίωση η οποία της έχει ρίξει απίστευτο το ανοσοποιητικό της, το οποίο είναι ήδη εξασθενημένο από την κακή διατροφή και την εξάντληση. Η Κατερίνα καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία της, καθώς αρρωσταίνει συνέχεια αφού το τροπικό κλίμα την έχει τσακίσει.

Δείτε ακόμη: Το σκάνδαλο που συνέβη πέρυσι στο Survivor, συνέβη και φέτος! Τι έγινε;

Εκτός από αυτού, η Κατερίνα Δαλάκα σχεδόν καθημερινά κάνει ενέσεις κορτιζόνης για τους τραυματισμούς και για να μπορέσει το κορμί της να αντεπεξέλθει, κάτι που οφείλεται για τα πρηξίματα που έχει. Ναι, η νεαρή παίκτρια δίνει την δική της μάχη, εκτός από τα αγωνίσματα... όπως όλα τα παιδιά.. όμως όπως λένε οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr σε καμία περίπτωση δεν αποχωρεί από το Survivor.

Η αθλήτρια συνεχίζει κανονικά χωρίς καν να έχει εκφράσει την επιθυμία της για οικειοθελή αποχώρηση.

Ακολουθήστε με στο Instagram: https://www.instagram.com/dimitrapavlatou/