Survivor Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει το σημερινό (21/06) έπαθλο!

Survivor Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει το σημερινό (21/06) έπαθλο!

Το Youweekly.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και την κοινή παραλία Διασήμων και Μαχητών!

Σήμερα έχουμε αποχώρηση με Εύη Σαλταφερίδου και Νικόλα Αγόρου να είναι οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση! Ποιος θα φύγει; Σας ενημερώσαμε πριν από λίγο με σχετικά διαρροή (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)! - Διαβάστε παρακάτω...

Πριν όμως από την αποχώρηση έχουμε και αγώνισμα επάθλου με μια μεγάλη έκπληξη, την οποία θα ανακοινώσει και ο Σάκης Τανιμανίδης στους παίκτες! Ποια είναι αυτή; Θα την μάθουμε και εμείς με την προβολή του επεισοδίου!

Δείτε ακόμη: Survivor - αποκάλυψη: Το θρίλερ με την ψηφοφορία και τα ονόματα της πεντάδας από την 48ωρη!

Οι Διάσημοι χτες κατάφεραν να εξασφαλίσουν την ασυλία, στο μοναδικό αγώνισμα που κέρδισαν μέσα στην εβδομάδα, αλλά στο ποιο σημαντικό! Από την άλλη οι Μαχητές τελευταία έχουν απολαύσει τρομερά έπαθλα όμως πλέον θα μείνουν από σήμερα τρεις!

Ποιος κερδίζει απόψε;

Πάμε τώρα στο αγωνιστικό κομμάτι! Και απόψε έχουμε ένα από τα κλασικά αγωνίσματα του φετινού Survivor και το Youweekly.gr σας έχει το σχετικό ρεπορτάζ! Ο στίβος μάχης είναι ιδιαίτερα απαιτητικός, με πολλά εμπόδια και επαφή με το νερό ενώ και ο στόχος είναι ιδιαίτερα δύσκολος! Όσο για το φαβορί; Αρχικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως οι Μαχητές είναι το φαβορί για απόψε, όμως την δεδομένη διαρροή θα την έχουμε αργότερα μέσα στην ημέρα και θα σας την μεταφέρουμε αμέσως!

TAGS