Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αποκάλυψη - βόμβα! Survivor: Δεν ήταν να κερδίσουν οι Διάσημοι την ασυλία! Η ένσταση και το απόσπασμα που έκοψαν στο μοντάζ.

Αποκάλυψη - βόμβα! Survivor: Δεν ήταν να κερδίσουν οι Διάσημοι την ασυλία! Η ένσταση και το απόσπασμα που έκοψαν στο μοντάζ.
Survivor 22.06.2018 08:08

Χαμός με το αγώνισμα ασυλίας την Πέμπτη όπου κέρδισαν οι Διάσημοι και οι Μαχητές αποχαιρέτισαν άλλον ένα παίκτη τους, συγκεκριμένα την Εύη Σαλταφερίδου!

Ωστόσο, αφού οι Διάσημοι κέρδισαν, κυκλοφόρησε ένα παρασκήνιο στο διαδίκτυο που έφερε τα πάνω κάτω. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Survivor - αποκάλυψη: Το θρίλερ με την ψηφοφορία και τα ονόματα της πεντάδας από την 48ωρη!

Συγκεκριμένα, αποκαλύφθηκε πως η νίκη αρχικά ήταν υπερ των Μαχητών την ασυλία, όμως μετά από ενστάσεις που έκαναν οι Διάσημοι, ξαναγύρισαν το αγώνισμα με αποτέλεσμα να χάσουν οι Μαχητές. Κάτι που δεν έδειξε η τηλεόραση καθώς κόπηκε στο μοντάζ. Εμείς στο Youweekly.gr μετά από τα μηνύματα σας δεν θα μπορούσαμε να μην το ψάξουμε με τις πηγές μας από τον Άγιο Δομίνικο για να δούμε τι ακριβώς έχει γίνει...

Δέιτε ακόμη: Αποκλειστικό! Survivor: Αποχώρησε η Κατερίνα Δαλάκα; Η αλήθεια μόνο εδώ...

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του youweekly.gr, πράγματι την ημέρα της ασυλίας, έγινε ένσταση σε ένα συγκεκριμένο αγώνα, την οποία ένσταση έκανε η Κατερίνα Δαλάκα καθώς από τους Μαχητές παραβίασαν έναν κανόνα στο αγώνισμα.

Επανέλαβαν το γύρισμα για αυτόν το γύρο, όχι για όλα τον αγώνα ασυλίας. Όπως μας αναφέρει η πηγή μας, δεν ανατράπηκε το αποτέλεσμα, απλώς στον συγκεκριμένο γύρο, έπαιξαν ξανά. Σίγουρα μπορεί να είχαν κερδίσει οι Μαχητές, όμως οι ενστάσεις γίνονται συνέχεια, όπως και πέρυσι, κάτι που ποτέ δεν δείχνουν στο επεισόδιο.

Share