Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Αποκλειστικό! Survivor: Σε ποια θέση είναι ο Αγόρου στην 48ωρη ψηφοφορία; Πως έφυγε η Εύη Σαλταφερίδου;

Αποκλειστικό! Survivor: Σε ποια θέση είναι ο Αγόρου στην 48ωρη ψηφοφορία; Πως έφυγε η Εύη Σαλταφερίδου;
Survivor 22.06.2018 08:28
Από Δήμητρα Παυλάτου

Χαμός, βλέπω, έγινε με την αποχώρηση της Εύης Σαλταφερίδου από το Survivor η οποία ήταν ιδιαίτερα αγαπητό παιδί στο κοινό και πολύ καλή αθλήτρια.

Ωστόσο, ο Νικόλας Αγόρου όπως όλα δείχνουν τερμάτισε πιο πάνω στην 48ωρη ψηφοφορία από την Εύη, με αποτέλεσμα να είναι εκείνη που αποχαιρέτισε τον Άγιο Δομίνικο. Διαβάστε παρακάτω...

Όπως ξέρετε δεν σας χαλάω χατήρι, ειδικά για το Survivor, οπότε, αφού μου το ζητήσατε έμαθα και θα σας αποκαλύψω ακριβώς σε τι θέση είναι ο Νικόλας και τι θέση ήταν η Εύη που αποχώρησε.

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη - βόμβα! Survivor: Δεν ήταν να κερδίσουν οι Διάσημοι την ασυλία! Η ένσταση και το απόσπασμα που έκοψαν στο μοντάζ.

Όπως αναφέρουν λοιπόν οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, ο Νικόλας Αγόρου στην 48ωρη ψηφοφορία βγήκε... τέταρτος, κάνοντας την τεράστια ανατροπή καθώς δεν περίμεναν όλοι ότι θα έχει τόσο μεγάληυ υποστήριξη.

Από την άλλη, η Εύη Σαλταφερίδου βρισκόταν στην έκτη θέση και γι'αυτό τον λόγο αποχώρησε κιόλας! Έχω να σας αποκαλύψω και ένα μεγάλο μυστικό... αλλά όχι ακόμη...

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Survivor: Αποχώρησε η Κατερίνα Δαλάκα; Η αλήθεια μόνο εδώ...

Ακολουθήστε με στο Instagram: https://www.instagram.com/dimitrapavlatou/

Share