Survivor - ανατριχιαστική σύμπτωση: Ανήμερα της περσινής τραγωδίας, δολοφονήθηκε μέλος της παραγωγής έναν χρόνο μετά!

Αν είναι δυνατόν! Μέσα σε έναν χρόνο δύο θάνατοι στο Survivor την ίδια ακριβώς ημέρα!

Survivor - ανατριχιαστική σύμπτωση: Ανήμερα της περσινής τραγωδίας, δολοφονήθηκε μέλος της παραγωγής έναν χρόνο μετά!

Το Youweekly.gr από την πρώτη μέρα του Survivor σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο, τόσο στον πρώτο κύκλο όσο και στον δεύτερο! Καμία φορά το παρασκήνιο όμως είναι και δυσάρεστο!

Όλοι θυμάστε πέρσι το επεισόδιο που οι Έλληνες παίκτες εμφανίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια σε αγώνισμα λόγω του θανάτου μέλους της παραγωγής σε δυστύχημα! Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα πέρσι ένα θανατηφόρο ατύχημα διαδραματίστηκε μπροστά στα μάτια όλων, ένας άνθρωπος έχασε την ζωή του!

Δείτε ακόμη: Survivor - Διαρροή: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα! Είναι ήδη στο ξενοδοχείο!

Συγκεκριμένα ο άνθρωπος της παραγωγής, ο Diego, τον οποίο είχαμε δει πολλές φορές να συμμετέχει στο παιχνίδι των ερωτήσεων, αφού οι παίκτες είχαν κληθεί να μαντέψουν την ηλικία του για να κερδίσουν...

Ο Diego λοιπόν, στο στήσιμο του τελευταίου αγωνίσματος, είχε ένα σοβαρό ατύχημα που αποδείχθηκε μοιραίο αφού άφησε την τελευταία του πνοή στον αγωνιστικό χώρο! Δείτε τον:

Το ανατριχιαστικό της υπόθεσης είναι ότι η είδηση έγινε γνωστή σε μας πέρσι στις 28 Ιουνίου! Το ακόμα πιο ανατριχιαστικό είναι ότι ακριβώς έναν χρόνο μετά, στις 28 Ιουνίου του 2018, ακόμα μια τραγωδία του Survivor γίνεται γνωστή!

Δείτε ακόμη: Survivor 2: Πλακώθηκαν άσχημα και δεν το μάθαμε ποτέ! Φοβερό παρασκήνιο που θα συζητηθεί!

Ένας εικονολήπτης που εργαζόταν για την τουρκική έκδοση του Survivor, δολοφονήθηκε την Τετάρτη στην πόλη Λας Τερρένας του Αγίου Δομίνικου. Πρόκειται για τον Αλπέρ Αγσιν, που σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, δέχθηκε επίθεση στο δρόμο που περπατούσε, από δυο ληστές που προσπάθησαν να κλέψουν την τσάντα με τον εξοπλισμό που έφερε.

Πως να μην πιστεύεις μετά στα παιχνίδια της μοίρας;