Survivor Διαρροή: Αυτός ο παίκτης θα αποχωρήσει σήμερα!

Αποκλειστικές πληροφορίες από Άγιο Δομίνικο...

Survivor Διαρροή: Αυτός ο παίκτης θα αποχωρήσει σήμερα!

Το Youweekly.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και την παραλία Διασήμων και Μαχητών!

Στην καλύβα των Μαχητών το κλίμα είναι πεσμένο και οι τρεις παίκτες, Πάνος Θεοδώρου, Νικόλας Αγόρου και Ηλίας Γκότσης, βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση αφού και οι τρεις είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Στον αέρα το Survivor! Το τελεσίγραφο του Σάκη Τανιμανίδη στην παραγωγή μετά τον καυγά και την αποχώρηση!

Οι Διάσημοι, είναι σε σαφώς σε πλεονεκτική θέση και το μόνο που σκέφτονται είναι η στρατηγική που θα ακολουθήσουν ώστε να... ξεπαστρέψουν τους Μαχητές και να φτάσουν εκείνοι όσο πιο κοντά γίνεται στον τελικό!

Δείτε ακόμη: Survivor 2: Απίστευτο! Και τον Τανιμανίδη με την Μπόμπα έχουν απειλήσει στον Άγιο Δομίνικο αλλά δεν το μάθαμε ποτέ... Όλο το παρασκήνιο...

Η Κατερίνα Δαλάκα ξεκαθάρισε την θέση της, αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν θα ξαναπαίξει σε αγώνα ασυλίας από τη στιγμή που έτσι κι αλλιώς έχει εξασφαλισμένη τη θέση της στον τελικό και κάνει... πίσω ώστε να δώσει την ευκαιρία και στις άλλες δυο κοπέλες της παρέας να διεκδικήσουν το πολυπόθητο αυτό έπαθλο!

Οι δυο ομάδες θα μπουν δυναμικά στον στίβο μάχης να διεκδικήσουν ένα ακόμα έπαθλο. Νικόλας, Πάνος και Ηλίας θέλουν όσο τίποτα να το κερδίσουν ώστε να μπορέσουν να το απολαύσουν και οι τρεις μαζί για τελευταία φορά... Οι Διάσημοι όμως δεν φαίνονται διατεθειμένοι να τους κάνουν τη χάρη....

Όλα όμως θα φανούν στον στίβο μάχης!

Δείτε ακόμη: My Man Can: Η δεύτερη σε όλα, η ξεφτίλα, οι... τσιφτετέλληνες και τα αδιανόητα παρατράγουδα! - Πρώτο επεισόδιο και το twitter δίνει... πόνο!

Πάμε τώρα και στο αγωνιστικό κομμάτι! Ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο;

Ο στίβος μάχης είναι σκληρός και απαιτητικός ενώ έχει και ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που τον κάνει ακόμα πιο δύσκολο! Οι παίκτες θα έχουν δεμένα τα μάτια τους με μαντήλι! Ποια ομάδα θα κερδίσει;

Το αγώνισμα αυτό βασίζεται στην επικοινωνία με τον πάγκο... Ο παίκτης που θα είναι μέσα στον στίβο θα πρέπει να έχει τα αυτιά του ανοιχτά ώστε να ακούει τις οδηγίες των συμπαικτών του. Το τελευταίο διάστημα, ειδικά από όταν το παιχνίδι έγινε ατομικό, οι Μαχητές έχουν χάσει κάθε διάθεση για επικοινωνία μεταξύ τους αφού ακόμα και στον πάγκο όταν κάθονται με το ζόρι ανταλλάσσουν πληροφορίες για τον αγώνα όπως έκαναν στην αρχή. Αν αυτό θα αλλάξει απόψε θα φανεί στον αγώνα!

Οι Διάσημοι από την άλλη, έχουν σαφέστατο πλεονέκτημα στο θέμα "επικοινωνία"! Δίνουν ο ένας στον άλλον πληροφορίες για τον στίβο μάχης, άσχετα με το ότι αγωνίζεται ο κάθε ένας για τον εαυτό του, και αφήνουν να κριθεί το αποτέλεσμα στον αγώνα.

Δείτε ακόμα: Ντορέττα Παπαδημητρίου: Προσβλητική και αγενέστατη! Η Βαλαβάνη την έβαλε στη θέση της....

Πάμε τώρα και στο καυτό θέμα της αποχώρησης! Ποιος από τους τρεις Μαχητές οι οποίοι είναι υποψήφιοι θα αποχωρήσει;

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του youweekly.gr από την Άγιο Δομίνικο η "μάχη" της αποχώρησης παίχτηκε ανάμεσα στον Πάνο Θεοδώρου και Νικόλα Αγόρου. Με τον Πάνο όμως να είναι χαμηλότερα στην κατάταξη μετά την ψηφοφορία του κοινού και να είναι αυτός που αποχωρεί απόψε! Επειδή όμως θέλουμε να είναι τα ρεπορτάζ μας διπλοτσεκαρισμένα και επιβεβαιωμένα θα επανέλθουμε σε λίγο με τη σίγουρη διαρροή μας!

TAGS