Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor Διαρροή: Το απίστευτο τελευταίο έπαθλο! Οι 2 παίκτες που πάνε στην Ρωσία και στο Μουντιάλ!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

Survivor Διαρροή: Το απίστευτο τελευταίο έπαθλο! Οι 2 παίκτες που πάνε στην Ρωσία και στο Μουντιάλ!
Survivor 03.07.2018 12:20

Από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας μεταφέρουμε όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και την κοινή παραλία Διασήμων και Μαχητών!

Το Survivor μετράει ακόμα μια εβδομάδα ζωής όμως αυτό δεν σημαίνει πως οι εκπλήξεις έχουν τελειώσει! Και εμείς είμαστε εδώ για να σας κάνει την μεγάλη αποκάλυψη! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Survivor Διαρροή: Αυτός ο παίκτης θα αποχωρήσει σήμερα!

Πέρσι οι Γιώργος Αγγελόπουλος και Μάριος Πρίαμος, λίγο πριν επιστρέψουν στην Ελλάδα κέρδισαν ένα ταξίδι στην Κούβα! Φέτος θα συμβεί πάλι κάτι αντίστοιχο αλλά πολύ πιο... ονειρεμένο! Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί μια φήμη που θέλει δύο παίκτες κατά την επιστροφή τους στην Ελλάδα να κάνουν μια μικρή... στάση στην Ρωσία! Τι θα κάνουν εκεί; Μα φυσικά θα παρακολουθήσουν μια αναμέτρηση του Μουντιάλ!

Δείτε ακόμη: Survivor spoiler: Πως έχει διαμορφωθεί η κατάταξη των παικτών που έχουν απομείνει!

Προσοχή, την είδηση αυτή σας την μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, αφού είναι αρχικές διαρροές που έφτασαν στα "αυτιά" μας και όχι κάποια σίγουρη και επιβεβαιωμένη πληροφορία!

Μάλιστα στα γραφεία μας έχουν φτάσει και τα ονόματα των δύο νικητών που φαίνεται να είναι έκπληξη! Και αυτό γιατί ανάμεσα στους νικητές φαίνεται να είναι και η Βιργινία Δικαιούλια! Φυσικά εφόσον επιβεβαιωθεί η είδηση αυτή θα σας την μεταφέρουμε αμέσως!

Athensmagazine.gr

TAGS
Share