Survivor Διαρροή: Αυτός ο παίκτης κερδίζει απόψε το αυτοκίνητο!

Αυτός είναι ο φετινός... Βασάλος! Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

Survivor Διαρροή: Αυτός ο παίκτης κερδίζει απόψε το αυτοκίνητο!

Από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας μεταφέρουμε όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και την κοινή παραλία Διασήμων και Μαχητών!

Το Survivor βαδίζει στο τέλος του και εμείς σας ενημερώσαμε από το περασμένο Σάββατο σχετικά με το τεράστιο έπαθλο με το αυτοκίνητο και ποιος το κερδίζει φέτος! Διαβάστε παρακάτω...

Οι παίκτες που θα μονομαχήσουν για το απίστευτο αυτό έπαθλο είναι όσοι έχουν παραμείνει στο Survivor! Δηλαδή από πλευράς Διασήμων οι Κατερίνα Δαλάκα, Μελίνα Μεταξά, Βιργινία Δικαιούλια και Χάρης Γιακουμάτος, ενώ από την πλευρά των Διασήμων οι Ηλίας Γκότσης και Νικόλας Αγόρου!

Δείτε ακόμη: Survivor Διαρροή: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από το παιχνίδι!

Μπορεί αρκετοί να περιμένετε ένα από τα φαβορί να επικρατεί αλλά σας έχουμε την πληροφορία που κάνει λόγο για έκπληξη! Ποια είναι αυτή; Πως ο νικητής είναι όνομα που δεν το περιμένετε! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην συνεχίσετε!

Αποκλειστικές πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο κάνουν λόγο πως ο νικητής είναι ένας από την Μελίνα Μεταξά και τον Χάρη Γιακουμάτο! Δύο παιδιά δηλαδή που ξεκίνησαν από τους Μαχητές και πλέον βρίσκονται στην πλευρά των Διασήμων! Προσοχή αυτό δεν πρόκειται για επιβεβαιωμένη διαρροή αλλά για τις πρώτες πληροφορίες!

Δείτε ακόμη: Survivor - αποκάλυψη: Oι εκπλήξεις του μεγάλου τελικού και ο παίκτης που θα διεκδικήσει τις 100.000€!

athensmagazine.gr