Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor - αποκάλυψη: Αυτή ήταν η κατάταξη στην 48ωρη ψηφοφορία!

Ποιος παίκτης που βρίσκεται στην 4αδα βρισκόταν στον... πάτο;

Survivor - αποκάλυψη: Αυτή ήταν η κατάταξη στην 48ωρη ψηφοφορία!
Survivor 11.07.2018 11:33

Και φέτος σας μεταφέραμε όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και την κοινή παραλία Διασήμων και Μαχητών!

Από την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα σας αποκάλυψε όλες τις διαρροές και το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο! Ότι έπεφτε στην αντίληψή μας σας το μεταφέραμε αμέσως! Πλέον έμειναν τέσσερις παίκτες, τρεις γυναίκες και ένας άνδρας, και μέσα στο παιχνίδι τους κράτησε η 48ώρη ψηφοφορία που είχε γίνει; Ποια όμως ήταν η πραγματική κατάταξη; Σας έχουμε την αποκλειστικότητα και σας την μεταφέρουμε! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Survivor Διαρροή: Αυτοί οι παίκτες κερδίζουν στον τελευταίο αγώνα στον Άγιο Δομίνικο και αυτό είναι το απίθανο έπαθλο!

Γι' αυτό το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών! Γιατί το λέμε αυτό; Ο τελευταίος παίκτης που έχει αποχωρήσει ήταν ο Χάρης Γιακουμάτος, όμως αν ήταν υποψήφιος νωρίτερα θα είχε αποχωρήσει πρώτος, αφού ήταν ο παίκτης που είχε βγει τελευταίος στην 48ωρη ψηφοφορία! Κάτω και από την Ροδάνθη που αποχώρησε πρώτη αλλά και από οποιαδήποτε άλλον παίκτη!

Δείτε ακόμη: Survivor 2: Τα έσπασε όλα ο Ηλίας Γκότσης! Απίστευτο περιστατικό - Δεν μπορούσε να τον κρατήσει η παραγωγή!

Όσο για την κορυφή; Πρώτη είχε βγει η Κατερίνα Δαλάκα, δεύτερος ο Ηλίας και τρίτος ο Νικόλας! Αυτό που μας κάνει εντύπωση είναι πως η Βιργινία, που είχε βγει προτελευταία στην 48ωρη παραμένει στο παιχνίδι! Και αυτό γιατί ήταν μόλις μια φορά υποψήφια και αυτή με τον... μοναδικό παίκτη που βρισκόταν από κάτω της!

Δείτε αναλυτικά την κατάταξη:

01. Κατερίνα Δαλάκα

02. Ηλίας Γκότσης

03. Νικόλας Αγόρου

04. Μελίνα Μεταξά

05. Πάνος Θεοδώρου

06. Εύη Σαλταφερίδου

07. Γιάννης Τσίλης

08. Ροδάνθη Καπαρού

09. Βιργινία Δικαιούλια

10. Χάρης Γιακουμάτος

athensmagazine.gr

Share