Τέλος το Survivor για τον Τούρκο παραγωγό! Το νέο ριάλιτι που θα έρθει στην Ελλάδα και θα αντικαταστήσει το «Survivor... 3»!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ...

Τέλος το Survivor για τον Τούρκο παραγωγό! Το νέο ριάλιτι που θα έρθει στην Ελλάδα και θα αντικαταστήσει το «Survivor... 3»!

Λίγες ώρες μετά την ανάδειξη του μεγάλου νικητή του δεύτερου κύκλου του Survivor, το Youweekly συνεχίζει δυναμικά με τις αποκλειστικότητες σχετικά με το ριάλιτι επιβίωσης!

Στο στόχαστρό μας αυτή τη φορά μπαίνει το...Survivor 3, το οποίο και ανυπομονούμε να δούμε στις οθόνες μας μιας και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, θα είναι εντελώς διαφορετικό από τα προηγούμενα δύο! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Survivor Διαρροή: Τα οριστικά ποσοστά! Τεράστια ανατροπή στο τέλος έφερε τον Ηλία νικητή!

Από την Κωνσταντίνα Χαρακίδα...

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, και όπως ανακοίωσε στον χθεσινό τελικό ο Σάκης Τανιμανίδης, το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ δεν θα σταματήσει στον δεύτερο κύκλο του, όπως ακούστηκε και γράφτηκε εντόνως το τελευταίο διάστημα. (Δείτε εδώ την ανακοίνωση του Σάκη)

Ιθύνοντες του καναλιού υποστηρίζουν πως το τουρκικής παραγωγής πρόγραμμα που συζητήθηκε όσο λίγα τα τελευταία δύο χρόνια, θα κάνει την επανεμφάνισή του και την επερχόμενη τηλεοπτική σεζόν -λογικά από τα μέσα και μετά-, όπως και τα δύο που προηγήθηκαν.

Δείτε ακόμη: Survivor - Αποκλειστικό: Πρόταση - μαμούθ στον Ντάνο για την παρουσίαση! Τι θα γίνει με Τανιμανίδη;

Αυτό όμως που δεν αποκάλυψε ο Σάκης Τανιμανίδης και θα σας αποκαλύψω μέσα από το Youweekly.gr είναι πως το καινούριο Survivor δεν θα είναι ίδιο με τα προηγούμενα!

Τι εννοώ; Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr ένα νέο ριάλιτι επιβίωσης που ακολουθεί τα χνάρια του "Survivor" θα παρακολουθήσουμε μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες! Αυτό δεν είναι άλλο από το "Exathlon", που θυμίζει το Survivor αλλά θα δίνει έμφαση στο αγωνιστικό κομμάτι. Και αυτό το ριάλιτι θα γυρίζεται στον Άγιο Δομίνικο και σίγουρα θα έχει πολλά κοινά στοιχεία αλλά πιο δύσκολα αγωνίσματα.

Δείτε ακόμη: Λιανός - Τανιμανίδης: Προσπαθούν να διαψεύσουν με φωτογραφίες τη κόντρα τους! - Το βίντεο που τους εκθέτει....

Το νέο ριάλιτι του Τούρκου παραγωγού, "Exathlon" προβάλλεται ήδη στο Μεξικό και τη Βραζιλία και τώρα αναμένεται να έρθει και στην Ελλάδα!

Ανυπομονούμε λοιπόν να δούμε τη νέα φουρνιά της... Γυμναστικής Ακαδημίας που θα... πλήξει τις μικρές οθόνες μας!