Survivor - αποκάλυψη: Αυτός είναι ο λόγος που ο Ηλίας Γκότσης δεν έκανε καμία ανάρτηση μετά την νίκη του!

Αποκαλυπτικό...

Survivor - αποκάλυψη: Αυτός είναι ο λόγος που ο Ηλίας Γκότσης δεν έκανε καμία ανάρτηση μετά την νίκη του!

Σε όλο αυτό το ταξίδι των 6 μηνών του Survivor το Youweekly.gr βρέθηκε δίπλα σας και σας μετέφερε όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και τις παραλίες Διασήμων και Μαχητών!

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ κορυφώθηκε λοιπόν το βράδυ της Παρασκευής με τον μεγάλο τελικό να αναδεικνύει νικητή του Survivor 2 τον Ηλία Γκότση. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Survivor: Αυτό είναι το Personal studio του μεγάλου νικητή Ηλία Γκότση!

Δείτε ακόμη: Τέλος το Survivor για τον Τούρκο παραγωγό! Το νέο ριάλιτι που θα έρθει στην Ελλάδα και θα αντικαταστήσει το «Survivor... 3»!

Η «ήρεμη δύναμη» του παιχνιδιού ανέτρεψε τα προγνωστικά και άφησε πίσω του, στη δεύτερη θέση, την Κατερίνα Δαλάκα, που από την αρχή του παιχνιδιού είχε κυριαρχήσει ανάμεσα στις γυναίκες αγωνιστικά στον στίβο μάχης. Ο νικητής πήρε το έπαθλο των 100.000 ευρώ και μαζί πρωτόγνωρη φήμη.

Ο Ηλίας μέσα από την συμμετοχή του στο παιχνίδι κατάφερε να κερδίσει την συμπάθεια καθώς και την αγάπη του κόσμου και τα μηνύματα που προφανώς θα έχει δεχτεί στα social media του είναι χιλιάδες!

Δείτε ακόμη: Λιανός - Τανιμανίδης: Προσπαθούν να διαψεύσουν με φωτογραφίες τη κόντρα τους! - Το βίντεο που τους εκθέτει....

Ποιος ο λόγος όμως που δεν έχει απαντήσει ακόμη σε κανέναν και δεν έχει κάνει κάποια ανάρτηση σχετικά με την νίκη του στο παιχνίδι από την μέρα του τελικού, όπως έκαναν όλοι οι συμπαίκτες του αλλά και οι αντίπαλοι λίγες μέρες μετά την αποχωρησή τους;

Το Youweekly.gr είναι εδώ για να σας διαφωτίσει και να ξεκαθαρίσει τα πράγματα για τον Ηλία!

Δείτε ακόμη: Survivor - Αποκλειστικό: Πρόταση - μαμούθ στον Ντάνο για την παρουσίαση! Τι θα γίνει με Τανιμανίδη;

Ο Ηλίας λοιπόν λίγο μετά τον τελικό προσπάθησε να ανοίξει το κινητό του για να δει τι έχει συμβεί τόσο καιρό που εκείνος έλειπε στον Άγιο Δομίνικο, όμως μάταια! Ο παίκτης των ΜΑχητών είχε ξεχάσει τον κωδικό του κι αυτό δεν του επέτρεπε την πρόσβαση που ήθελε!

Μετά από πολλές λάθος προσπάθειες, ζήτησε να γίνει ανάκτηση των δεδομένων του γεγονός που διαρκεί μία με δύο εργάσιμες ημέρες, οπότε αναμένουμε μέσα στην εβδομάδα την πρώτη του ανάρτηση και την αντίδρασή του στα social media!

Καλώς να έρθεις Ηλία!